Povezane vesti
Asim Đulović: Želeo sam u SAD, Batler novo poglavlje u karijeri
Kurir 10.06.2026
"Želja za odlaskom u SAD traje par godina unazad. Mislim da je ovo bilo najbolje vreme za koledž. Potpuna je rekonstrukcija u Batleru. Na vezi sa sam sa trenerima i svima iz kluba. Pripreme rano kreću, a očekivanja su najveća moguća", rekao je Đulović… »
Radio sto plus 10.06.2026
“Želja za odlaskom u SAD traje par godina unazad. Mislim da je ovo bilo najbolje vreme za koledž. Potpuna je rekonstrukcija u Batleru. Na vezi sa sam sa trenerima i svima iz kluba. Pripreme rano kreću, a očekivanja su najveća moguća”, rekao je Đulović… »
RTV Novi Pazar 10.06.2026
Košarkaški reprezentativac Srbije Asim Đulović rekao je danas da odlazak na američki Batler univerzitet (Butler University) iz Indijanapolisa predstavlja novo poglavlje u njegovoj karijeri. “Želja za odlaskom u SAD traje par godina unazad. Mislim da je… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Oni koji govore o "studentskom nasilju" neka objasne ko tuče građane na radnom zadatku
Nova pre 24 satajoš 6 povezanih
Tatjana Mićić dala izjavu u policiji: Koliko bi skandal Aleksandra Šapića mogao da košta vlast?
Nedeljnik pre 24 satajoš 31 povezana
(Video) Jeziva drama na letu! Kopilot napao pilota nožem, hteo da sruši avion koji naglo ponirao, putnici bili krvavi ali sprečen horor
Dnevnik pre 24 satajoš 106 povezanih