Povezane vesti
"Zbog toga sam gotovo invalid": Čuveni glumac zbog ove greške pri treniranju danas trpi ozbiljne posledice
Nova pre 5 sati
Čuveni glumac Ruper Evert priznao je da ga je mnogo koštala konstantna potreba za savršenim telom. U nedavnoj ispovesti istakao je da je godinama forsirao samo jednu grupu vežbi, zanemarivajući istezanje i ostale vežbe koje su potrebne za očuvanje… »
"Uništio sam se. Sada sam zbog toga gotovo invalid", glumac otkrio šta je radio zbog lepote, danas plaća cenu: "Nosio sam…
Kurir pre 13 sati
Nekadašnja zvezda romantičnih komedija, Rupert Everet, u 67. godini života priznao je da ga je potraga za savršenim telom dovela do trajnih posledica. „Uništio sam se. Sada sam zbog toga gotovo invalid“, šokantno je otkrio glumac, koji je vrhunac slave… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Postignut dogovor Srbije i MOL-a, ako odobre kupujemo dodatnih pet odsto NIS-a
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
Zaplenjen kilogram hašiša u vozilu u Sremskoj Mitrovici: Uhapšen muškarac (38)
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 28 povezanih
Od petka počinje raspust! Osnovci završavaju školsku godinu, evo šta sledi za osmake i maturante
Dnevnik pre 4 satijoš 45 povezanih
Izraelski ministar odbrane: Rat sa Iranom je daleko od kraja, spremni smo za napad velikom silom
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih