Povezane vesti
"Zbog toga sam gotovo invalid": Čuveni glumac zbog ove greške pri treniranju danas trpi ozbiljne posledice
Nova 10.06.2026
Čuveni glumac Ruper Evert priznao je da ga je mnogo koštala konstantna potreba za savršenim telom. U nedavnoj ispovesti istakao je da je godinama forsirao samo jednu grupu vežbi, zanemarivajući istezanje i ostale vežbe koje su potrebne za očuvanje… »
"Uništio sam se. Sada sam zbog toga gotovo invalid", glumac otkrio šta je radio zbog lepote, danas plaća cenu: "Nosio sam…
Kurir 10.06.2026
Nekadašnja zvezda romantičnih komedija, Rupert Everet, u 67. godini života priznao je da ga je potraga za savršenim telom dovela do trajnih posledica. „Uništio sam se. Sada sam zbog toga gotovo invalid“, šokantno je otkrio glumac, koji je vrhunac slave… »
Vesti dana »
Hamilton kažnjen pomeranjem za tri mesta zbog ometanja na stazi
Radio sto plus pre 8 satijoš 25 povezanih
(Video) Automobil uleteo u masu ljudi u Berlinu. Haos u centru grada, jedna osoba poginula, bar 15 povređeno! Aktiviran crveni alarm, usledila evakuacija
Kurir pre 1 danjoš 14 povezanih
Poznato ko će voditi Vojvodinu na Marakani: Klupsko rešenje odmah pred najvećim izazovom!
Hot sport pre 4 satijoš 23 povezane
Vučić: „U naredne tri godine najmanje milijardu evra investicija u zapadnu Srbiju“
Serbian News Media pre 5 satijoš 14 povezanih