Povezane vesti
Melina potkačila Harisa Džinovića, on joj nije ostao dužan: "Blenula je u mene k'o u spomenik"
Mondo pre 23 dana
Pevač Haris Džinović i njegova bivša supruga, modna kreatorka Melina Galić poznatija kao Džinović, nakon razvoda nisu uspeli da sačuvaju dobre odnose, o čemu se mesecima govori u javnosti. Dok Melina već neko vreme živi van Srbije i započela je novo… »
Melina potkačila Harisa, on joj žestoko uzvratio: "Nekad je blenula u mene k'o u spomenik!" Stare rane ponovo otvorene
Kurir pre 23 dana
Pevač Haris Džinović i njegova bivša supruga, modna kreatorka Melina Galić poznatija kao Džinović, nakon razvoda nisu uspeli da sačuvaju dobre odnose, o čemu se mesecima govori u javnosti. Dok Melina već neko vreme živi van Srbije i započela je novo… »
"To je, naravno, njegova verzija događaja" Melina spustila Harisa, on pobesneo: "A nekad je blenula u mene k'o u spomenik!"…
Blic pre 23 dana
Haris izjavljuje da ne pati zbog razlaza i smatra da ljubav nije ni postojala ako nije opstala. Njihova ćerka Đina bila je na Melininom venčanju, dok sin Kan već dugo ne komunicira sa Melinom. Pevač Haris Džinović i njegova bivša žena, modna kreatorka… »
Vesti dana »
Mesiju poništen rekord i istorijsko dostignuće: Da li je ovo kontroverzna odluka? Evo šta se desilo
Kurir pre 0 minutajoš 16 povezanih
Afrička selekcija je završila bajkovito učešće na Mundijalu: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva za plasman u osminu finala
Danas pre 56 minutajoš 12 povezanih
Ovo ste propustili noćas na SP: Mesi gledao sat i samo čekao kraj, Zelenortska Ostrva mu napravila pakao
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih
Stefan Cekić je ovogodišnji pobednik Pinkovih zvezda! Delirijum na bini, u njegove ruke ide 30.000 evra
Telegraf pre 5 satijoš 8 povezanih