Povezane vesti
Melina potkačila Harisa Džinovića, on joj nije ostao dužan: "Blenula je u mene k'o u spomenik"
Mondo pre 3 sata
Pevač Haris Džinović i njegova bivša supruga, modna kreatorka Melina Galić poznatija kao Džinović, nakon razvoda nisu uspeli da sačuvaju dobre odnose, o čemu se mesecima govori u javnosti. Dok Melina već neko vreme živi van Srbije i započela je novo… »
Melina potkačila Harisa, on joj žestoko uzvratio: "Nekad je blenula u mene k'o u spomenik!" Stare rane ponovo otvorene
Kurir pre 4 sati
Pevač Haris Džinović i njegova bivša supruga, modna kreatorka Melina Galić poznatija kao Džinović, nakon razvoda nisu uspeli da sačuvaju dobre odnose, o čemu se mesecima govori u javnosti. Dok Melina već neko vreme živi van Srbije i započela je novo… »
"To je, naravno, njegova verzija događaja" Melina spustila Harisa, on pobesneo: "A nekad je blenula u mene k'o u spomenik!"…
Blic pre 5 sati
Haris izjavljuje da ne pati zbog razlaza i smatra da ljubav nije ni postojala ako nije opstala. Njihova ćerka Đina bila je na Melininom venčanju, dok sin Kan već dugo ne komunicira sa Melinom. Pevač Haris Džinović i njegova bivša žena, modna kreatorka… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Srbija i MOL zatvorili otvorena pitanja, postignut kompromis o akcionarskom ugovoru za NIS
Insajder pre 3 satajoš 24 povezane
Osnovci u petak završavaju nastavu, na raspsutu od 15. juna do 31. avgusta
Euronews pre 2 satajoš 45 povezanih
Izraelski ministar odbrane: Rat sa Iranom je daleko od kraja, spremni smo za napad velikom silom
Kurir pre 2 satajoš 45 povezanih