Povezane vesti

"Video sam nekog momka da šutira loptu" Dragi Domić otkrio kako je upoznao Mariju Šerifović, zbog jednog detalja je Ceca…

"Video sam nekog momka da šutira loptu" Dragi Domić otkrio kako je upoznao Mariju Šerifović, zbog jednog detalja je Ceca…

Blic pre 6 sati
Poseban segment 'Iza fotografije' prikazao je stare slike Dragija sa Vericom i Marijom Šerifović. Dragi je ispričao kako je prvi put upoznao Vericu Šerifović 1993. godine, kada još nije bila poznata pevačica. U emisiji "Ceca Show", koju vodi Svetlana… »
"Krenuo je da me udari, a onda je bila povratna" Šok priznanje Milene Ćeranić! Pevačica otkrila sa kim se potukla u Crnoj…

"Krenuo je da me udari, a onda je bila povratna" Šok priznanje Milene Ćeranić! Pevačica otkrila sa kim se potukla u Crnoj…

Blic pre 7 sati
Dragi Domić je ispričao kako je upoznao Milenu na žurki u Crnoj Gori 2011. godine tokom pena partija. Milena je opisala incident sa jednim muškarcem na toj žurki, naglašavajući da nije emotivno vezan, već je bio fizički sukob. Večerašnji gosti u emisiji… »
Ceca Ražnatović dobila bič na poklon, pa usred emisije zapretila: "Svaki sledeći ko dođe dobiće po turu", pogledajte šta vas…

Ceca Ražnatović dobila bič na poklon, pa usred emisije zapretila: "Svaki sledeći ko dođe dobiće po turu", pogledajte šta vas…

Blic pre 17 sati
Goga Babić će otvoreno govoriti o svom razvodu i pozitivnim promenama koje je doživela nakon teškog životnog perioda. Dragi Domić će podeliti lične priče o porodici Šerifović i prisetiti se svog prvog susreta sa Marijom Šerifović. Pripremite se za još… »

Vesti dana »