Povezane vesti
Jelisaveta i Teo bili su spoj „sve ili ništa“ imali su karmičku vezu i neodoljivu privlačnost, a ovaj astrološki pokazatelj…
Dnevnik 11.06.2026
Vest da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode posle devet godina braka jedna je od najkomentarisanijih tema na domaćoj javnoj sceni, baš kao što je svojevremeno bilo i njihovo venčanje. Odnos popularne glumice i nekadašnjeg košarkaša danas se… »
"Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se" Ovako je Vuk Kostić govorio o romansi sa lepom glumicom
Kurir 11.06.2026
Glumica Jelisaveta Orašanin ponovo je u centru pažnje javnosti nakon razvoda od Miloša Teodosića, posebno otkako se piše o njenoj bliskosti sa 11 godina mlađim kolegom Pavlom Mensurom. Ipak, pre braka sa proslavljenim košarkašem, Jelisaveta je godinama… »
"Miloš je ispipavao moje granice" Ovako je Jelisaveta govorila o odnosu sa košarkašem, njene reči seku kao nož
Telegraf 11.06.2026
Sportista Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Oršanin rešili su da se razvedu posle skoro deceniju braka. Ubrzo je glumica ušla u novu vezu sa kolegom Pavlom Mensurom o čemu se naveliko priča, međutim, imformacije i detalji iz njenog braka sa Teodosićem… »
"Miloš je ispipavao moje granice" Jelisaveta ljubi Pavla nakon razvoda od Tea, a njene reči o bivšem mužu seku kao nož…
Blic 11.06.2026
Komšije tvrde da njihov brak nije bio ispunjen pravom hemijom i da je razvod bio očekivan. Jelisaveta je ranije tvrdila da nisu imali ozbiljne bračne nesuglasice i da su često komunicirali, čak i kada su bili razdvojeni. Sportista Miloš Teodosić i… »
Jelisaveta ne da razvod Teodosiću, ima posebne zahteve: Našla 11 godina mlađeg dečka, a muža još ne pušta, otkrivamo i zašto -…
Kurir 11.06.2026
Nakon devet godina braka glumica Jelisaveta Orašanin i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić doneli su odluku da se razvedu, čime je započelo novo poglavlje u njihovim životima. Iako papiri za razvod još uvek nisu zvanično potpisani i pravni proces je i… »
"Tu je zakočilo": Brakorazvodna parnica u toku, Jelisaveta traži polovinu zajedničke imovine?
Mondo 11.06.2026
Nakon devet godina braka glumica Jelisaveta Orašanin i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić doneli su odluku da se razvedu, čime je započelo novo poglavlje u njihovim životima. Iako papiri za razvod još uvek nisu zvanično potpisani i pravni proces je i… »
Vesti dana »
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 177 povezanih
Hitno upozorenje EPS-a za građane: Šalju se lažni računi za struju na sumnjive mejlove
Nova pre 59 minutajoš 22 povezane
Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Serbian News Media pre 3 satajoš 8 povezanih
Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Biznis.rs pre 3 satajoš 12 povezanih
Direktorat odložio primenu odredbe koja ugrožava opstanak kompanije Wizz Air u Srbiji
Biznis.rs pre 2 satajoš 25 povezanih