Povezane vesti

"Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se" Ovako je Vuk Kostić govorio o romansi sa lepom glumicom

"Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se" Ovako je Vuk Kostić govorio o romansi sa lepom glumicom

Kurir pre 18 minuta
Glumica Jelisaveta Orašanin ponovo je u centru pažnje javnosti nakon razvoda od Miloša Teodosića, posebno otkako se piše o njenoj bliskosti sa 11 godina mlađim kolegom Pavlom Mensurom. Ipak, pre braka sa proslavljenim košarkašem, Jelisaveta je godinama… »
"Miloš je ispipavao moje granice" Ovako je Jelisaveta govorila o odnosu sa košarkašem, njene reči seku kao nož

"Miloš je ispipavao moje granice" Ovako je Jelisaveta govorila o odnosu sa košarkašem, njene reči seku kao nož

Telegraf pre 47 minuta
Sportista Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Oršanin rešili su da se razvedu posle skoro deceniju braka. Ubrzo je glumica ušla u novu vezu sa kolegom Pavlom Mensurom o čemu se naveliko priča, međutim, imformacije i detalji iz njenog braka sa Teodosićem… »
"Miloš je ispipavao moje granice" Jelisaveta ljubi Pavla nakon razvoda od Tea, a njene reči o bivšem mužu seku kao nož…

"Miloš je ispipavao moje granice" Jelisaveta ljubi Pavla nakon razvoda od Tea, a njene reči o bivšem mužu seku kao nož…

Blic pre 2 sata
Komšije tvrde da njihov brak nije bio ispunjen pravom hemijom i da je razvod bio očekivan. Jelisaveta je ranije tvrdila da nisu imali ozbiljne bračne nesuglasice i da su često komunicirali, čak i kada su bili razdvojeni. Sportista Miloš Teodosić i… »
"Tu je zakočilo": Brakorazvodna parnica u toku, Jelisaveta traži polovinu zajedničke imovine?

"Tu je zakočilo": Brakorazvodna parnica u toku, Jelisaveta traži polovinu zajedničke imovine?

Mondo pre 2 sata
Nakon devet godina braka glumica Jelisaveta Orašanin i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić doneli su odluku da se razvedu, čime je započelo novo poglavlje u njihovim životima. Iako papiri za razvod još uvek nisu zvanično potpisani i pravni proces je i… »
Jelisaveta ne da razvod Teodosiću, ima posebne zahteve: Našla 11 godina mlađeg dečka, a muža još ne pušta, otkrivamo i zašto -…

Jelisaveta ne da razvod Teodosiću, ima posebne zahteve: Našla 11 godina mlađeg dečka, a muža još ne pušta, otkrivamo i zašto -…

Kurir pre 2 sata
Nakon devet godina braka glumica Jelisaveta Orašanin i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić doneli su odluku da se razvedu, čime je započelo novo poglavlje u njihovim životima. Iako papiri za razvod još uvek nisu zvanično potpisani i pravni proces je i… »

Vesti dana »