Povezane vesti
Dragana se slomila u Eliti zbog oca: Nisu u dobrim odnosima zbog Matore, gušila se u suzama "Bila sam kući..."
Telegraf pre 1 dan
Tokom poslednje emisije, isplivali su novi, bolni detalji odnosa Jovane Tomić Matore i Dragane Stojančević. Sve je kulminiralo kada se povela tema o Matorinim nesigurnostima kao i Draganinim narušenim odnosima sa porodicom. Matori je upućeno direktno… »
Gušila se u suzama pred svima! Dragana otkrila bolnu istinu o ocu nakon veze sa Matorom: "Bila sam kući, bio je tu, ali..."
Kurir pre 1 dan
Tokom poslednje emisije otvorene su nove, bolne teme iz odnosa Jovane Tomić Matore i Dragane Stojančević. Atmosfera je bila na ivici pucanja kada se povela priča o Matorinim nesigurnostima, ali i o Draganinom komplikovanom odnosu sa porodicom. Rasprava… »
Dragana se gušila u suzama u Eliti. Otac ne priča sa njom zbog veze sa Matorom, totalno se slomila: "Bila sam kući, bio je tu…
Blic pre 1 dan
Tenzija je porasla zbog Matorine nesigurnosti i Draganinih problema sa porodicom. Dragana je priznala da ne razgovara sa ocem zbog veze sa Matorom, što je prouzrokovalo suze i bol. Tokom poslednje emisije, isplivali su novi, bolni detalji odnosa Jovane… »
Vesti dana »
Viši sud produžio pritvor Veselinu Miliću za još 30 dana, kao i ostalim osumnjičenim u slučaju "Senjak"
N1 Info pre 3 satajoš 41 povezana
Dvoje srpskih državljana poginulo u odvojenim saobraćanim nesrećama u Crnoj Gori
Insajder pre 49 minutajoš 34 povezane
Prenos, Kanada - Bosna i Hercegovina: "Zmajevi" bez Edina Džeka u postavi
Večernje novosti pre 34 minutajoš 24 povezane
Mala matura za osmake počinje u ponedeljak polaganjem testa iz maternjeg jezika
Euronews pre 4 satijoš 26 povezanih
Cene nafte pale na najniže nivoe u nekoliko nedelja zbog nade u sporazum SAD i Irana
Politika pre 45 minutajoš 52 povezane