Povezane vesti

Dragana se slomila u Eliti zbog oca: Nisu u dobrim odnosima zbog Matore, gušila se u suzama "Bila sam kući..."

Dragana se slomila u Eliti zbog oca: Nisu u dobrim odnosima zbog Matore, gušila se u suzama "Bila sam kući..."

Telegraf pre 1 dan
Tokom poslednje emisije, isplivali su novi, bolni detalji odnosa Jovane Tomić Matore i Dragane Stojančević. Sve je kulminiralo kada se povela tema o Matorinim nesigurnostima kao i Draganinim narušenim odnosima sa porodicom. Matori je upućeno direktno… »
Gušila se u suzama pred svima! Dragana otkrila bolnu istinu o ocu nakon veze sa Matorom: "Bila sam kući, bio je tu, ali..."

Gušila se u suzama pred svima! Dragana otkrila bolnu istinu o ocu nakon veze sa Matorom: "Bila sam kući, bio je tu, ali..."

Kurir pre 1 dan
Tokom poslednje emisije otvorene su nove, bolne teme iz odnosa Jovane Tomić Matore i Dragane Stojančević. Atmosfera je bila na ivici pucanja kada se povela priča o Matorinim nesigurnostima, ali i o Draganinom komplikovanom odnosu sa porodicom. Rasprava… »
Dragana se gušila u suzama u Eliti. Otac ne priča sa njom zbog veze sa Matorom, totalno se slomila: "Bila sam kući, bio je tu…

Dragana se gušila u suzama u Eliti. Otac ne priča sa njom zbog veze sa Matorom, totalno se slomila: "Bila sam kući, bio je tu…

Blic pre 1 dan
Tenzija je porasla zbog Matorine nesigurnosti i Draganinih problema sa porodicom. Dragana je priznala da ne razgovara sa ocem zbog veze sa Matorom, što je prouzrokovalo suze i bol. Tokom poslednje emisije, isplivali su novi, bolni detalji odnosa Jovane… »

Vesti dana »