Povezane vesti

Bivši fudbaler Zvezde rodom iz Knina igra svoje treće SP: "Imao sam težak život, grb Australije je za mene..."

Bivši fudbaler Zvezde rodom iz Knina igra svoje treće SP: "Imao sam težak život, grb Australije je za mene..."

Telegraf 11.06.2026
Bivši fudbaler Crvene zvezde i TSC-a Miloš Degenek učestvovaće na svom trećem Mundijalu sa selekcijom Australije, zemlje u kojoj je odrastao. Rođen nadomak Knina, u selu Orlić, otvorio se pred medijima pred početak SP. - Imao sam veoma težak život. Ne… »
"Imao sam teško detinjstvo": Miloš Degenek celom svetu ispričao šta se desilo u Kninu

"Imao sam teško detinjstvo": Miloš Degenek celom svetu ispričao šta se desilo u Kninu

Mondo 11.06.2026
Miloš Degenek (32) igraće po treći put na Svetskom prvenstvu. Našao se na spisku reprezentacije Australije i čeka ga veliki uspeh na fudbalskom planu. I pored toga što se sprema za Mundijal i za igranje za Australiju, ne dozvoljava ljudima da zaborave na… »
"Imao sam surovo odrastanje! Život moje porodice bio je izuzetno težak" Miloš Degenek otvorio dušu pred celim svetom: Od pakla…

"Imao sam surovo odrastanje! Život moje porodice bio je izuzetno težak" Miloš Degenek otvorio dušu pred celim svetom: Od pakla…

Kurir 11.06.2026
Iskusni defanzivac Miloš Degenek (32) upisaće svoj treći nastup na Svetskom prvenstvu. Nakon što se našao na zvaničnom spisku reprezentacije Australije, pred njim je još jedan ogroman korak u karijeri. Međutim, uprkos pripremama za planetarnu smotru i… »

Vesti dana »