Povezane vesti

"Imao sam teško detinjstvo": Miloš Degenek celom svetu ispričao šta se desilo u Kninu

"Imao sam teško detinjstvo": Miloš Degenek celom svetu ispričao šta se desilo u Kninu

Mondo pre 5 sati
Miloš Degenek (32) igraće po treći put na Svetskom prvenstvu. Našao se na spisku reprezentacije Australije i čeka ga veliki uspeh na fudbalskom planu. I pored toga što se sprema za Mundijal i za igranje za Australiju, ne dozvoljava ljudima da zaborave na… »
Bivši fudbaler Zvezde rodom iz Knina igra svoje treće SP: "Imao sam težak život, grb Australije je za mene..."

Bivši fudbaler Zvezde rodom iz Knina igra svoje treće SP: "Imao sam težak život, grb Australije je za mene..."

Telegraf pre 10 sati
Bivši fudbaler Crvene zvezde i TSC-a Miloš Degenek učestvovaće na svom trećem Mundijalu sa selekcijom Australije, zemlje u kojoj odrastao. Rođen nadomak Knina, u selu Orlić, otvorio se pred medijima pred početak SP. - Imao sam veoma težak život. Ne samo… »
"Imao sam surovo odrastanje! Život moje porodice bio je izuzetno težak" Miloš Degenek otvorio dušu pred celim svetom: Od pakla…

"Imao sam surovo odrastanje! Život moje porodice bio je izuzetno težak" Miloš Degenek otvorio dušu pred celim svetom: Od pakla…

Kurir pre 13 sati
Iskusni defanzivac Miloš Degenek (32) upisaće svoj treći nastup na Svetskom prvenstvu. Nakon što se našao na zvaničnom spisku reprezentacije Australije, pred njim je još jedan ogroman korak u karijeri. Međutim, uprkos pripremama za planetarnu smotru i… »

Vesti dana »