Povezane vesti

Svečano otvoren 2. Balkanski festival filmske režije

Svečano otvoren 2. Balkanski festival filmske režije

Ozon press pre 22 dana
U sredu, 10. juna, u bioskopu Open Air Cinema Rajićeva, svečanom ceremonijom dodele nagrade „Živojin Žika Pavlović“ Lordanu Zafranoviću i projekcijom filma „Izlet“ reditelja Nenada Pavlovića otvoren je 2. Balkanski festival filmske režije. Darja Bajić… »
"Evropska vrata za moj film o Jasenovcu su zatvorena", Lordan Zafranović otkrio zašto nije prikazan: "Ne prolazi ta slika zla…

"Evropska vrata za moj film o Jasenovcu su zatvorena", Lordan Zafranović otkrio zašto nije prikazan: "Ne prolazi ta slika zla…

Kurir pre 22 dana
U bioskopu Open Air Cinema Rajićeva, svečanom ceremonijom dodele nagrade „Živojin Žika Pavlović“ Lordanu Zafranoviću i projekcijom filma „Izlet“ reditelja Nenada Pavlovića otvoren je 2. Balkanski festival filmske režije. Lordan Zafranović je u svom… »
Dodelom nagrade „Živojin Žika Pavlović“ Lordanu Zafranoviću svečano otvoren 2. Balkanski festival filmske režije

Dodelom nagrade „Živojin Žika Pavlović“ Lordanu Zafranoviću svečano otvoren 2. Balkanski festival filmske režije

Nedeljnik pre 22 dana
U sredu, 10. juna, u bioskopu Open Air Cinema Rajićeva, svečanom ceremonijom dodele nagrade „Živojin Žika Pavlović“ Lordanu Zafranoviću i projekcijom filma „Izlet“ reditelja Nenada Pavlovića otvoren je 2. Balkanski festival filmske režije. Darja Bajić… »
"Napravio sam film o Jasenovcu i vidim da su evropska vrata za njega zatvorena": Lordan Zafranović na otvaranju Balkanskog…

"Napravio sam film o Jasenovcu i vidim da su evropska vrata za njega zatvorena": Lordan Zafranović na otvaranju Balkanskog…

Blic pre 22 dana
Festival Balkanske filmske režije otvoren je dodelom nagrade „Živojin Žika Pavlović“ Lordanu Zafranoviću i projekcijom filma „Izlet“ Nenada Pavlovića. Zafranović je istakao važnost angažovanog filma, navodeći da film treba da izazove reakcije, pa i… »
Dodelom nagrade „Živojin Žika Pavlović“ Lordanu Zafranoviću otvoren 2. Balkanski festival filmske režije

Dodelom nagrade „Živojin Žika Pavlović“ Lordanu Zafranoviću otvoren 2. Balkanski festival filmske režije

Telegraf pre 22 dana

Danas pre 22 dana

Vesti dana »