Povezane vesti

Mitrović: Vojvodina je veliki klub i korak napred u karijeri

Mitrović: Vojvodina je veliki klub i korak napred u karijeri

RTS pre 22 dana
Vojvodina je veliki klub i korak napred u karijeri, cilj su trofeji i grupna faza u Evropi, izjavio je novi fudbaler novosadskog kluba Stefan Mitrović. Mitrović (23) je u sredu stigao u klub iz Novog Sada iz italijanske Verone na pozajmicu do kraja… »
Kako će "delije" na ovo reagovati? Bivši fudbaler Zvezde najavljuje titulu sa Vojvodinom

Kako će "delije" na ovo reagovati? Bivši fudbaler Zvezde najavljuje titulu sa Vojvodinom

Večernje novosti pre 22 dana
Vojvodina je veliki klub i korak napred u karijeri, cilj su trofeji i grupna faza u Evropi, izjavio je novi fudbaler novosadskog kluba Stefan Mitrović. FOTO: N. Skenderija Mitrović (23) je u sredu stigao u klub iz Novog Sada iz italijanske Verone na… »
​Stefan Mitrović: Vojvodina veliki klub i korak napred u karijeri

​Stefan Mitrović: Vojvodina veliki klub i korak napred u karijeri

Politika pre 22 dana
​Mitrović je istakao koliko mu znači poverenje koje su mu ukazali klub i trener. Vojvodina je veliki klub i korak napred u karijeri, cilj su trofeji i grupna faza u Evropi, izjavio je novi fudbaler novosadskog kluba Stefan Mitrović. Mitrović (23) je u… »
Stefan Mitrović: Vojvodina veliki klub i korak napred u karijeri, cilj su trofeji

Stefan Mitrović: Vojvodina veliki klub i korak napred u karijeri, cilj su trofeji

RTV pre 22 dana
NOVI SAD - Vojvodina je veliki klub i korak napred u karijeri, cilj su trofeji i grupna faza u Evropi, izjavio je novi fudbaler novosadskog kluba Stefan Mitrović. Mitrović (23) je u sredu stigao u klub iz Novog Sada iz italijanske Verone na pozajmicu do… »
Vojvodina dovela reprezentativca Srbije! Novosađani završili brutalan transfer!

Vojvodina dovela reprezentativca Srbije! Novosađani završili brutalan transfer!

Kurir pre 22 dana
FK Vojvodina ne gubi vreme ovog leta. Novosađani su već obezbedili četiri ozbiljna pojačanja, a poslednji u nizu je Stefan Mitrović, koji stiže na pozajmicu iz italijanske Verone. Pre njega, opremu „stare dame“ zadužili su Hamza Redžić, Nardin… »
Stefan Mitrović potpisao za Vojvodinu, pa poslao poruku navijačima

Stefan Mitrović potpisao za Vojvodinu, pa poslao poruku navijačima

Euronews pre 22 dana
Stefan Mitrović zvanično je zadužio opremu Vojvodine, a u prvom obraćanju za klupski sajt nije krio zadovoljstvo zbog dolaska na "Karađorđe". Bivši fudbaler Crvene zvezde istakao je da odluka o prelasku u redove novosadskog superligaša nije zahtevala… »
Piksijev miljenik obukao dres Vojvodine: "Znam da će me gledati i Veljko, jedva čekam"

Piksijev miljenik obukao dres Vojvodine: "Znam da će me gledati i Veljko, jedva čekam"

Mondo pre 22 dana
FK Vojvodina dovela je ovog leta već četiri ozbiljna pojačanja. Stigli su Hamza Redžić, Nardin Mulahusejnović, Ifet Đakovac i sa njima i Stefan Mitrović koga su Novosađani doveli na pozajmicu iz Verone. "Kad sam dobio poziv za Vojvodinu, stvarno nisam… »
Mitrović se oglasio po dolasku u Vojvodinu: Ovo je korak napred u karijeri, cilj su trofeji i grupna faza u Evropi

Mitrović se oglasio po dolasku u Vojvodinu: Ovo je korak napred u karijeri, cilj su trofeji i grupna faza u Evropi

Dnevnik pre 22 dana
Stefan Mitrović veliko je pojačanje Vojvodine u predstojećoj sezoni! Momak koji slovi za velikog talenata spreman je da pokaže da to nisu samo priče na papiru, već stvarnost i realnost na terenu. U tome će i da uspe. Spreman je i oran za rad. Kreće… »
Mitrović o dolasku u Vošu, napadu na titulu i koga bi najviše voleo na prvom stepeniku ka Evropi

Mitrović o dolasku u Vošu, napadu na titulu i koga bi najviše voleo na prvom stepeniku ka Evropi

Sportske.net pre 22 dana
Stefan Mitrović veliko je pojačanje Vojvodine u predstojećoj sezoni i za sajt kluba govorio je o dolasku na "Karađorđe". Za dolazak u Novi Sada se odlučio – lako. "Kad sam dobio poziv za Vojvodinu, stvarno nisam puno razmišljao. Znam koliko je Vojvodina… »

Vesti dana »