Povezane vesti

Mitrović: Vojvodina je veliki klub i korak napred u karijeri

Mitrović: Vojvodina je veliki klub i korak napred u karijeri

RTS pre 22 minuta
Vojvodina je veliki klub i korak napred u karijeri, cilj su trofeji i grupna faza u Evropi, izjavio je novi fudbaler novosadskog kluba Stefan Mitrović. Mitrović (23) je u sredu stigao u klub iz Novog Sada iz italijanske Verone na pozajmicu do kraja… »
Kako će "delije" na ovo reagovati? Bivši fudbaler Zvezde najavljuje titulu sa Vojvodinom

Kako će "delije" na ovo reagovati? Bivši fudbaler Zvezde najavljuje titulu sa Vojvodinom

Večernje novosti pre 1 sat
Vojvodina je veliki klub i korak napred u karijeri, cilj su trofeji i grupna faza u Evropi, izjavio je novi fudbaler novosadskog kluba Stefan Mitrović. FOTO: N. Skenderija Mitrović (23) je u sredu stigao u klub iz Novog Sada iz italijanske Verone na… »
​Stefan Mitrović: Vojvodina veliki klub i korak napred u karijeri

​Stefan Mitrović: Vojvodina veliki klub i korak napred u karijeri

Politika pre 1 sat
​Mitrović je istakao koliko mu znači poverenje koje su mu ukazali klub i trener. Vojvodina je veliki klub i korak napred u karijeri, cilj su trofeji i grupna faza u Evropi, izjavio je novi fudbaler novosadskog kluba Stefan Mitrović. Mitrović (23) je u… »
Stefan Mitrović: Vojvodina veliki klub i korak napred u karijeri, cilj su trofeji

Stefan Mitrović: Vojvodina veliki klub i korak napred u karijeri, cilj su trofeji

RTV pre 1 sat
NOVI SAD - Vojvodina je veliki klub i korak napred u karijeri, cilj su trofeji i grupna faza u Evropi, izjavio je novi fudbaler novosadskog kluba Stefan Mitrović. Mitrović (23) je u sredu stigao u klub iz Novog Sada iz italijanske Verone na pozajmicu do… »
Vojvodina dovela reprezentativca Srbije! Novosađani završili brutalan transfer!

Vojvodina dovela reprezentativca Srbije! Novosađani završili brutalan transfer!

Kurir pre 4 sati
FK Vojvodina ne gubi vreme ovog leta. Novosađani su već obezbedili četiri ozbiljna pojačanja, a poslednji u nizu je Stefan Mitrović, koji stiže na pozajmicu iz italijanske Verone. Pre njega, opremu „stare dame“ zadužili su Hamza Redžić, Nardin… »
Stefan Mitrović potpisao za Vojvodinu, pa poslao poruku navijačima

Stefan Mitrović potpisao za Vojvodinu, pa poslao poruku navijačima

Euronews pre 8 sati
Stefan Mitrović zvanično je zadužio opremu Vojvodine, a u prvom obraćanju za klupski sajt nije krio zadovoljstvo zbog dolaska na "Karađorđe". Bivši fudbaler Crvene zvezde istakao je da odluka o prelasku u redove novosadskog superligaša nije zahtevala… »
Piksijev miljenik obukao dres Vojvodine: "Znam da će me gledati i Veljko, jedva čekam"

Piksijev miljenik obukao dres Vojvodine: "Znam da će me gledati i Veljko, jedva čekam"

Mondo pre 8 sati
FK Vojvodina dovela je ovog leta već četiri ozbiljna pojačanja. Stigli su Hamza Redžić, Nardin Mulahusejnović, Ifet Đakovac i sa njima i Stefan Mitrović koga su Novosađani doveli na pozajmicu iz Verone. "Kad sam dobio poziv za Vojvodinu, stvarno nisam… »
Mitrović se oglasio po dolasku u Vojvodinu: Ovo je korak napred u karijeri, cilj su trofeji i grupna faza u Evropi

Mitrović se oglasio po dolasku u Vojvodinu: Ovo je korak napred u karijeri, cilj su trofeji i grupna faza u Evropi

Dnevnik pre 9 sati
Stefan Mitrović veliko je pojačanje Vojvodine u predstojećoj sezoni! Momak koji slovi za velikog talenata spreman je da pokaže da to nisu samo priče na papiru, već stvarnost i realnost na terenu. U tome će i da uspe. Spreman je i oran za rad. Kreće… »
Mitrović o dolasku u Vošu, napadu na titulu i koga bi najviše voleo na prvom stepeniku ka Evropi

Mitrović o dolasku u Vošu, napadu na titulu i koga bi najviše voleo na prvom stepeniku ka Evropi

Sportske.net pre 9 sati
Stefan Mitrović veliko je pojačanje Vojvodine u predstojećoj sezoni i za sajt kluba govorio je o dolasku na "Karađorđe". Za dolazak u Novi Sada se odlučio – lako. "Kad sam dobio poziv za Vojvodinu, stvarno nisam puno razmišljao. Znam koliko je Vojvodina… »

Vesti dana »