Povezane vesti
"Dobijala sam po 100 evra, sebi sam uništila život" Medicinska sestra svedočila na suđenju Toniju Cetinskom o prevarama sa…
Blic pre 21 dana
Medicinska sestra Petra Rumiha priznala je da je lažno vakcinisala najmanje 242 osobe i za to primila oko 22.000 evra. Rumiha je osuđena na 2,5 godine zatvora, od čega godinu mora da provede iza rešetaka, a ostatak je uslovan. Pevač Toni Cetinski bio je… »
"Sama sam sebi uništila život" Medicinska sestra otkrila detalje prevare sa vakcinacijama! Toni Cetinski i dalje negira krivicu…
Kurir pre 21 dana
"Radila sam kao medicinska sestra u Domu zdravlja Prečko, velikoj ambulanti sa mnogo pacijenata. Tokom pandemije kovida obavljala sam i poslove vakcinacije, pa sam, između ostalog, vakcinisala građane na Zagrebačkom velesajmu i u jednoj školi. Imala sam… »
"Dobijala sam od 50 do 100 evra po osobi": Nastavljeno suđenje Toniju Cetinskom, sestra ne zna da li ga je vakcinisala
Mondo pre 21 dana
U suđenju za aferu sa vakcinacijom, medicinska sestra Rumiha priznaje da je primila novac za lažno evidentiranje vakcinisanih, uključujući i Tonija Cetinskog. "Radila sam kao medicinska sestra u Domu zdravlja Prečko, velikoj ambulanti sa mnogo… »
Cetinski na sudu zbog prevare sa vakcinacijama: Medicinska sestra priznala krivicu: "Uništila sam sebi život"
Telegraf pre 21 dana
Pevač Toni Cetinski bio je pod istragom zbog navodne kupovine lažnih potvrda o vakcinaciji protiv "Covid-19". On je tada tvrdio da nikada nije kupio tu potvrdu, kao i da je nije ni želeo, a na suđenje je pozvana medicinska sestra Petra Rumiha koja je, po… »
Vesti dana »
Sunce ponovo preuzima primat: za vikend pretežno suvo i toplo
Glas Zapadne Srbije pre 27 minutajoš 24 povezane
Kreće udarni talas putovanja: Na Gradini zadržavanje 30 minuta, ostali prelazi za sada prohodni
Telegraf pre 22 minutajoš 11 povezanih
"Tela dece su toliko unakažena, da ih ni roditelji više ne mogu prepoznati" Strahuje se da je poginulo više od 10.000 ljudi u razornom zemljotresu u Venecueli
Kurir pre 2 minutajoš 11 povezanih
O 'rođenom pobedniku', grčevima i probušenom kostobranu: Rani mostarski radovi Luke Modrića
BBC News pre 42 minutajoš 89 povezanih
Naredni Novakov rival Srbiji je poznat po kontroverzi - baš sa Novakom
B92 pre 1 satjoš 16 povezanih