Povezane vesti

"Dobijala sam po 100 evra, sebi sam uništila život" Medicinska sestra svedočila na suđenju Toniju Cetinskom o prevarama sa…

"Dobijala sam po 100 evra, sebi sam uništila život" Medicinska sestra svedočila na suđenju Toniju Cetinskom o prevarama sa…

Blic pre 10 sati
Medicinska sestra Petra Rumiha priznala je da je lažno vakcinisala najmanje 242 osobe i za to primila oko 22.000 evra. Rumiha je osuđena na 2,5 godine zatvora, od čega godinu mora da provede iza rešetaka, a ostatak je uslovan. Pevač Toni Cetinski bio je… »
"Dobijala sam od 50 do 100 evra po osobi": Nastavljeno suđenje Toniju Cetinskom, sestra ne zna da li ga je vakcinisala

"Dobijala sam od 50 do 100 evra po osobi": Nastavljeno suđenje Toniju Cetinskom, sestra ne zna da li ga je vakcinisala

Mondo pre 9 sati
U suđenju za aferu sa vakcinacijom, medicinska sestra Rumiha priznaje da je primila novac za lažno evidentiranje vakcinisanih, uključujući i Tonija Cetinskog. "Radila sam kao medicinska sestra u Domu zdravlja Prečko, velikoj ambulanti sa mnogo… »
"Sama sam sebi uništila život" Medicinska sestra otkrila detalje prevare sa vakcinacijama! Toni Cetinski i dalje negira krivicu…

"Sama sam sebi uništila život" Medicinska sestra otkrila detalje prevare sa vakcinacijama! Toni Cetinski i dalje negira krivicu…

Kurir pre 10 sati
"Radila sam kao medicinska sestra u Domu zdravlja Prečko, velikoj ambulanti sa mnogo pacijenata. Tokom pandemije kovida obavljala sam i poslove vakcinacije, pa sam, između ostalog, vakcinisala građane na Zagrebačkom velesajmu i u jednoj školi. Imala sam… »
Cetinski na sudu zbog prevare sa vakcinacijama: Medicinska sestra priznala krivicu: "Uništila sam sebi život"

Cetinski na sudu zbog prevare sa vakcinacijama: Medicinska sestra priznala krivicu: "Uništila sam sebi život"

Telegraf pre 9 sati
Pevač Toni Cetinski bio je pod istragom zbog navodne kupovine lažnih potvrda o vakcinaciji protiv "Covid-19". On je tada tvrdio da nikada nije kupio tu potvrdu, kao i da je nije ni želeo, a na suđenje je pozvana medicinska sestra Petra Rumiha koja je, po… »

Vesti dana »