Povezane vesti
Region lije suze! Reprezentativac propušta Svetsko prvenstvo! DŽeko se odmah oglasio!
Večernje novosti pre 22 dana
Težak peh na dan početka Mundijala zadesio je člana nacionalnog tima BiH, Osmana Hadžikića. Elvis BARUKCIC / AFP / Profimedia Tokom prijateljskog meča BiH - Severna Makedonija, odigranog 29. maja, kao poslednja provera "zmajeva" pred Svetsko prvenstvo… »
"Moj svet se srušio... Jedan pogrešan korak i bol koju sam osetio..." Potresna objava iz Bosne pred start Mundijala…
Kurir pre 23 dana
Fudbaleri Bosne i Hercegovine punom parom treniraju u Torontu, gde ih u petak očekuje duel protiv domaćina Kanade na otvaranju Svetskog prvenstva. I dok ekipa predvođena sjajnom atmosferom i toplim dočekom dijaspore s nestrpljenjem čeka istorijski meč… »
Potresna objava igrača BiH dan pred početak SP ujedinila zemlju, javio se Džeko: "Ne znam kako da počnem..."
Telegraf pre 23 dana
Fudbaleri Bosne i Hercegovine punom parom rade u Torontu, gde će u petak igrati protiv jednog od domaćina, Kanade, na otvaranju Svetskog prvenstva u toj zemlji. Pisali smo o toplom dočeku, koji je dijaspora priredila Bosancima, a tim sa mnogo pozitivne… »
Vesti dana »
Vučić obišao radove na “Osmehu Vojvodine“: Deonica Bački Breg – Kljajićevo do Vidovdana 2028. godine
RTS pre 9 minutajoš 31 povezana
Patrijarh Porfirije u Bratuncu: Ne smemo zaboraviti žrtve, ni izgubiti veru i ljubav; Počeo parastos
Sputnik pre 8 minutajoš 23 povezane
(Foto) U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 21 povezana
Selektor Argentine Lionel Skaloni: "Na Mundijalu nema lakih utakmica"; selektor Zelenortskih ostrva Bubista: "Ponosan sam na svoj tim"
Dnevnik pre 2 satajoš 64 povezane