Povezane vesti
Ratni zločin ili užasna greška?! Amerika lansirala "pametne bombe", 20.000 ljudi ostalo bez kapi vode na 38 stepeni
Mondo pre 22 dana
Otprilike u isto vreme kada su se dogodili napadi, Centralna komanda SAD (CENTCOM) je na društvenoj mreži X objavila da je izvela napade u blizini moreuza, napominjući da su u operaciji učestvovali borbeni avioni američke mornarice i vazduhoplovstva… »
FOTO, VIDEO Satelitski snimci otkrivaju metu američkog napada: „Ovo bi mogao biti ratni zločin“
Nova pre 23 dana
Američka vojska je u ranim jutarnjim satima pogodila i uništila postrojenje za pijaću vodu na jugu Irana, u blizini strateški važnog Ormuskog moreuza, pokazuje analiza snimaka koju je objavio New York Times. Prema navodima iranskih medija i lokalnih… »
Vesti dana »
„Oni priznali nezavisno Kosovo, ja dođem tamo i svi besni” Vučić: Tužan sam jer Crna Gora nastavlja sa praksom zabrane ulaska državljanima Srbije
Dnevnik pre 4 minutajoš 31 povezana
Bratunac – 34 godine tuge i sećanja na 3.267 ubijenih Srba; liturgiju služi patrijarh Porfirije
RTS pre 10 minutajoš 23 povezane
U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
N1 Info pre 54 minutajoš 21 povezana
Putin: Moskva i Vašington imaju posebnu odgovornost za svetsku bezbednost
Politika pre 5 minutajoš 22 povezane
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 1 satjoš 64 povezane