Povezane vesti
Laureatkinja Vunjak-Novaković: Cilj mi je da regenerativna medicina bude pristupačna pacijentima
Beta pre 14 sati
Srpsko-američka naučnica Gordana Vunjak-Novaković, dobitnica ovogodišnje prestižne svetske nagrade "Za žene u nauci", izjavila je da je osnovna ideja njenog rada da pomogne ljudima da žive duže i bolje regenerisanjem oštećenih organa i da je za… »
Laureatkinja Vunjak-Novaković: Cilj mi je da regenerativna medicina bude pristupačna pacijentima
Serbian News Media pre 14 sati
Srpsko-američka naučnica Gordana Vunjak-Novaković, dobitnica ovogodišnje prestižne svetske nagrade „Za žene u nauci“, izjavila je da je osnovna ideja njenog rada da pomogne ljudima da žive duže i bolje regenerisanjem oštećenih organa i da je za… »
Pravo u centar pre 14 sati
Srpsko-američka naučnica Gordana Vunjak-Novaković, dobitnica ovogodišnje prestižne svetske nagrade „Za žene u nauci“, izjavila je da je osnovna ideja njenog rada da pomogne ljudima da žive duže i bolje regenerisanjem oštećenih organa i da je za… »
Vesti dana »
Kanada ima ulogu favorita! Kladionice su jasne: Bosanci će biti na mukama!
Kurir pre 38 minutajoš 3 povezane
Otvoreno Svetsko prvenstvo, Šakira i Burna Boj podigli temperaturu u Meksiko Sitiju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana