Povezane vesti
"Koža je počela da mi žuti... Imao sam osećaj kao da umirem": Muzičar otkrio sa kakvim problemima se suočio zbog tetovaže…
Nova pre 6 sati
Poznati muzičar Mašin Gan Keli otvoreno je govorio o zdravstvenim problemima sa kojima se suočio tokom izrade svoje masivne „blackout“ tetovaže koja je zahvatila gotovo ceo gornji deo njegovog tela. Iako je završni rezultat privukao veliku pažnju… »
"Koža je počela da mi žuti, prestao sam da pomeram ruke", Mašin Gan Keli nikad iskreniji: "Telo je počelo da mi otkazuje"
Kurir pre 10 sati
Američki muzičar Mašin Gan Keli, pravim imenom Kolson Bejker, iznenadio je javnost kada je veći deo torza i ruku prekrio crnom tintom. Ekstremna „blackout“ tetovaža potpuno je promenila njegov izgled, ali je proces, kako je sada otkrio, bio mnogo teži i… »
Vesti dana »
Tramp otkazao najavljene udare na Iran za večeras, poziva se na napredak u pregovorima
Radio 021 pre 30 minutajoš 41 povezana
Direktor Ekspo: Roditelji će se izjašnjavati da li žele da im deca posete Ekspo
N1 Info pre 15 minutajoš 37 povezanih
Đedović Handanović o NIS-u: Mi smo naš posao završili, sada je sve u rukama ruske i mađarske strane
RTS pre 4 satijoš 65 povezanih
Uživo, Meksiko - Južna Afrika: Počinje Svetsko prvenstvo, ovo smo čekali tri i po godine
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih
Tramp otkazao napade na Iran: Pregovoramo sa Teheranom na najvišem nivou
RTS pre 20 minutajoš 55 povezanih