Povezane vesti
"Koža je počela da mi žuti... Imao sam osećaj kao da umirem": Muzičar otkrio sa kakvim problemima se suočio zbog tetovaže…
Nova 11.06.2026
Poznati muzičar Mašin Gan Keli otvoreno je govorio o zdravstvenim problemima sa kojima se suočio tokom izrade svoje masivne „blackout“ tetovaže koja je zahvatila gotovo ceo gornji deo njegovog tela. Iako je završni rezultat privukao veliku pažnju… »
"Koža je počela da mi žuti, prestao sam da pomeram ruke", Mašin Gan Keli nikad iskreniji: "Telo je počelo da mi otkazuje"
Kurir 11.06.2026
Američki muzičar Mašin Gan Keli, pravim imenom Kolson Bejker, iznenadio je javnost kada je veći deo torza i ruku prekrio crnom tintom. Ekstremna „blackout“ tetovaža potpuno je promenila njegov izgled, ali je proces, kako je sada otkrio, bio mnogo teži i… »
Vesti dana »
RHMZ: Počinje toplotni talas, temperature do 40 stepeni, a noći tropske
Radio 021 pre 47 minutajoš 27 povezanih
Zemljotres jačine 3,1 stepen kod Sarajeva, stanovnici osetili podrhtavanje tla
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih
U zemljotresu u Japanu poginulo najmanje 13 osoba: Više od 300.000 ljudi pozvano na evakuaciju zbog naknadnih potresa
Euronews pre 27 minutajoš 14 povezanih
Rusija raspisala međunarodnu poternicu za osnivačem Telegrama: Durov optužen da je pomagao teroristima
Mondo pre 12 minutajoš 13 povezanih
Drama na Dunavu: Nasukao se kruzer sa 238 ljudi, situacija na brodu postaje kritična! (video, foto)
Kurir pre 27 minutajoš 12 povezanih