Povezane vesti

"Upalio mi se nerv u glavi, uticalo je na vid" Naš reper otkrio sve o zdravstvenom problemu, objavom je sve zabrinuo

"Upalio mi se nerv u glavi, uticalo je na vid" Naš reper otkrio sve o zdravstvenom problemu, objavom je sve zabrinuo

Blic pre 14 sati
Heni je zabrinuo fanove fotografijom sa infuzije. Svoje muzičke početke vezuje za "Zvezde Granda" o čemu je otvoreno govorio. Mladi reper Miloš Stojković, publici poznatiji kao Heni, nedavno je izazvao zabrinutost među svojim pratiocima jednom prilikom… »
"Upalio mi se nerv u glavi, uticalo je na vid": Naš reper zabrinuo objavnom, progovorio o zdravstvenim problemima

"Upalio mi se nerv u glavi, uticalo je na vid": Naš reper zabrinuo objavnom, progovorio o zdravstvenim problemima

Mondo pre 14 sati
Mladi reper Miloš Stojković, publici poznatiji kao Heni, nedavno je izazvao zabrinutost među svojim pratiocima jednom prilikom na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj prima infuziju. Nakon brojnih pitanja zabrinutih fanova, muzičar se oglasio i… »
"Upalio mi se nerv u glavi, uticao je na vid", poznati reper ima zdravstveni problem: Objavom zabrinuo fanove

"Upalio mi se nerv u glavi, uticao je na vid", poznati reper ima zdravstveni problem: Objavom zabrinuo fanove

Telegraf pre 14 sati
Mladi reper Miloš Stojković, poznatiji kao Heni, zabrinuo je nedavno publiku svojom objavom na kojoj se vidi kako prima infuziju. Reper je svojim fanovima otkrio da mu se zdravstveno stanje pogoršalo, zbog čega mora da otkaže nastupe. Heni je svojim… »

Vesti dana »