Povezane vesti

Milica Todorović prekinula nastup, obratila se grupi momaka u publici, pa ih prozvala: "Ja ovo ne mogu da gledam, pa što si…

Milica Todorović prekinula nastup, obratila se grupi momaka u publici, pa ih prozvala: "Ja ovo ne mogu da gledam, pa što si…

Blic pre 13 sati
Podigla je publiku na noge i priredila odličnu atmosferu u klubu. Usred pesme, prozvala je grupu neraspoloženih momaka u publici. Nakon duže pauze zbog porođaja, popularna pevačica Milica Todorović vratila se na scenu i već na prvom nastupu uspela da… »
"Ne voli pesmu? Što ste ga doveli u klub?" Milica Todorović hitno prekinula nastup pa se obratila grupi momaka, iznervirala je…

"Ne voli pesmu? Što ste ga doveli u klub?" Milica Todorović hitno prekinula nastup pa se obratila grupi momaka, iznervirala je…

Kurir pre 13 sati
Nakon duže pauze zbog porođaja, popularna pevačica Milica Todorović vratila se na scenu i već na prvom nastupu uspela da podigne publiku na noge i napravi potpuni haos u klubu. Atmosferu je dodatno usijala kada je usred pesme prekinula svirku kako bi se… »
Milica Todorović zaustavila nastup, pa ušla u raspravu sa publikom: "Što si došao u klub?"

Milica Todorović zaustavila nastup, pa ušla u raspravu sa publikom: "Što si došao u klub?"

Mondo pre 15 sati
Pevačica Milica Todorović posle duge pauze zbog porodjaj, vratila se poslu i na prvoj svirci napravila haos. Ona je u jednom klubu prekinula nastup, pa se obratila momcima koji su bili u publici sa važnim zahtevom za njih. "Brate, kaži mi, ja ne mogu da… »
Milica Todorović prekinula nastup, pa ušla u klinč: “Ja ovo ne mogu da gledam, pa što si došo’ onda?”

Milica Todorović prekinula nastup, pa ušla u klinč: “Ja ovo ne mogu da gledam, pa što si došo’ onda?”

Telegraf pre 15 sati
Pevačica Milica Todorović posle duge pauze zbog porodjaj, vratila se poslu i na prvoj svirci napravila haos. Ona je u jednom klubu prekinula nastup, pa se obratila momcima koji su bili u publici sa važnim zahtevom za njih. - Brate, kaži mi, ja ne mogu da… »

Vesti dana »

Danas vedrije u Novom Sadu

Danas vedrije u Novom Sadu

Radio 021 pre 2 satajoš 17 povezanih
Hitna pomoć: Mirna noć u Beogradu, bez saobraćajnih nezgoda

Hitna pomoć: Mirna noć u Beogradu, bez saobraćajnih nezgoda

Radio sto plus pre 28 minutajoš 13 povezanih
Teretnjaci na izlazu iz Srbije čekaju po dva sata

Teretnjaci na izlazu iz Srbije čekaju po dva sata

Danas pre 38 minutajoš 11 povezanih