Povezane vesti
Milica Todorović prekinula nastup, obratila se grupi momaka u publici, pa ih prozvala: "Ja ovo ne mogu da gledam, pa što si…
Blic pre 13 sati
Podigla je publiku na noge i priredila odličnu atmosferu u klubu. Usred pesme, prozvala je grupu neraspoloženih momaka u publici. Nakon duže pauze zbog porođaja, popularna pevačica Milica Todorović vratila se na scenu i već na prvom nastupu uspela da… »
"Ne voli pesmu? Što ste ga doveli u klub?" Milica Todorović hitno prekinula nastup pa se obratila grupi momaka, iznervirala je…
Kurir pre 13 sati
Nakon duže pauze zbog porođaja, popularna pevačica Milica Todorović vratila se na scenu i već na prvom nastupu uspela da podigne publiku na noge i napravi potpuni haos u klubu. Atmosferu je dodatno usijala kada je usred pesme prekinula svirku kako bi se… »
Milica Todorović zaustavila nastup, pa ušla u raspravu sa publikom: "Što si došao u klub?"
Mondo pre 15 sati
Pevačica Milica Todorović posle duge pauze zbog porodjaj, vratila se poslu i na prvoj svirci napravila haos. Ona je u jednom klubu prekinula nastup, pa se obratila momcima koji su bili u publici sa važnim zahtevom za njih. "Brate, kaži mi, ja ne mogu da… »
Milica Todorović prekinula nastup, pa ušla u klinč: “Ja ovo ne mogu da gledam, pa što si došo’ onda?”
Telegraf pre 15 sati
Pevačica Milica Todorović posle duge pauze zbog porodjaj, vratila se poslu i na prvoj svirci napravila haos. Ona je u jednom klubu prekinula nastup, pa se obratila momcima koji su bili u publici sa važnim zahtevom za njih. - Brate, kaži mi, ja ne mogu da… »
Vesti dana »
Meksiko i Koreja otvorili Mundijal pobedama, sudija postavio novi rekord
BBC News pre 3 minutajoš 35 povezanih
Hitna pomoć: Mirna noć u Beogradu, bez saobraćajnih nezgoda
Radio sto plus pre 28 minutajoš 13 povezanih
Venecijanska komisija danas o pravosudnim zakonima Srbije, učestvuje Brnabić
Beta pre 53 minutajoš 7 povezanih