Povezane vesti
Ko je Žika Pauk od kojeg su se ogradili studenti? Sarađivao sa Đilasom, Jeremićem, Vesićem, Nenadom Popovićem...
Nova pre 22 dana
Studenti u blokadi oglasili su se o nekadašnjem članu Demokratske stranke i nekadašnjem direktoru Parking servisa u Beogradu Živoradu Anđelkoviću, u javnosti poznatom kao Žika Pauk. Oni su naveli da Anđelković nema ovlašćenje da govori i pregovara u… »
Žika Pauk za Nova.rs nakon što su se studenti javno ogradili od njega
Nova pre 22 dana
"Ja sam potpuno nebitan, imaju moju punu podršku", kaže za Novu Živorad Anđelković, od koga su se Studenti u blokadi juče ogradili, navodeći da iznošenjem neistina o odnosu prema njima i lažnim istupanjem u njihovo ime, direktno urušava legitimitet… »
Vesti dana »
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 3 satajoš 24 povezane
(Foto) U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 21 povezana
Ukrajina izvela veliki napad dronovima na Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast
Beta pre 40 minutajoš 19 povezanih
Mesi oborio više rekorda Mundijala i čestitao igračima Zelenortskih Ostrva: "U nokaut fazi SP ništa nije besplatno"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 68 povezanih