Povezane vesti
Mićin predstavio razvojne projekte: Geotermalna energija i novi mostovi za Novi Sad
Euronews 11.06.2026
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da Novi Sad nastavlja da se razvija kao jedan od najznačajnijih privrednih, univerzitetskih i kulturnih centara Srbije i istakao da su u planu brojni projekti - od ulaganja u saobraćajnu i komunalnu… »
Mićin: Novi Sad ulaže u geotermalno grejanje, nove mostove i ekologija
RTV 11.06.2026
BEOGRAD - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da Novi Sad nastavlja da se razvija kao jedan od najznačajnijih privrednih, univerzitetskih i kulturnih centara Srbije i istakao da su u planu brojni projekti - od ulaganja u saobraćajnu i… »
Žarko Mićin: Novi Sad ulaže u geotermalno grejanje, nove mostove i zaštitu životne sredine
RTS 11.06.2026
Novi Sad nastavlja da se razvija kao jedan od najznačajnijih privrednih, univerzitetskih i kulturnih centara Srbije. Pred gradom su brojni projekti – od ulaganja u saobraćajnu i komunalnu infrastrukturu, preko novih investicija i uređenja javnog… »
Vraća se jezero u Futoški park: Gradonačelnik Mićin o mega-projektu u Srpskoj Atini! Ovo ima samo Danska, a sad ćemo i mi
Dnevnik 11.06.2026
O najznačajnijim projektima u Novom Sadu, njegovom oplemenjivanju i gradilištima, za Radio Beograd 1 govorio je Žarko Mićin, gradonačelnik Novog Sada. Među najznačajnije projekte prvi čovek Grada ubrojao je izgradnju termoelektrane na Mišeluku. -To je… »
Vesti dana »
Tijana Bošković: "Toliko smo toga donele Srbiji, može da nam se oprosti što nije zlato"
Mondo pre 24 minutajoš 108 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 5 satijoš 39 povezanih
Rijera otvorio sve karte: „U ovom momentu, mi nismo spremni za veće domete!“
Hot sport pre 24 minutajoš 38 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 4 satijoš 42 povezane
Milica Todorović kod Atine i Nike na rođendanu! Pevačica se prisetila svog punoletstva: Dobila sam dijamant tada
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih