Povezane vesti
"Valjda je čovek pa će mi dozvoliti da vidim bebu." Indi ponovo ne govori sa Editom: Nemam odnos sa svojom dragom sestrom
Kurir pre 22 dana
Pevačica Indi Aradinović se pojavila na promociji albuma bivše zadrugarke i reperke Die Kostić koja se okrenula novom poslu. Indi je došla nasmejana i raspoložena, a onda je pomenula i svoj odnos sa trudnom sestrom Editom, pa otkrila da joj je blokirana… »
"Valjda će mi dozvoliti da vidim bebu" Indi o svađi sa trudnom sestrom Editom: "Oprostiću joj sve"
Blic pre 22 dana
Otkrila je da je prekinula kontakt sa trudnom sestrom Editom, ali da i dalje oseća emocije prema njoj. Istakla je sreću zbog Editine trudnoće i izrazila želju da vidi bebu. Pevačica Indi Aradinović pojavila se nasmejana i raspoložena na jednom događaju… »
„Valjda će mi dozvoliti da vidim bebu“ Indi progovorila o haosu sa Editom: „Oprostiću joj sve, ona je…“
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Indi Aradinović se pojavila na promociji albuma bivše zadrugarke i reperke Die Kostić koja se okrenula novom poslu. Indi je došla nasmejana i raspoložena, a onda je pomenula i svoj odnos sa trudnom sestrom Editom, pa otkrila da joj je blokirana… »
Vesti dana »
Sve je poznato: Parovi i raspored osmine finala Svetskog prvenstva, ovo je najboljih 16 na planeti
Mondo pre 28 minutajoš 57 povezanih
Pripadnici UKP-a uhapsili mladića iz Bogatića, sumnja se da je slao preteće poruke
RTS pre 23 minutajoš 13 povezanih
"U Bratunac se ne zove, u Bratunac se ide": Počela komemoracija stradalima, u toku liturgija
Sputnik pre 28 minutajoš 11 povezanih
Vučić obilazi radove kod Bezdana na deonici Bački Breg-SrpskaCrnja "Osmeha Vojvodine"
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 9 povezanih