Povezane vesti
"Valjda je čovek pa će mi dozvoliti da vidim bebu." Indi ponovo ne govori sa Editom: Nemam odnos sa svojom dragom sestrom
Kurir 11.06.2026
Pevačica Indi Aradinović se pojavila na promociji albuma bivše zadrugarke i reperke Die Kostić koja se okrenula novom poslu. Indi je došla nasmejana i raspoložena, a onda je pomenula i svoj odnos sa trudnom sestrom Editom, pa otkrila da joj je blokirana… »
"Valjda će mi dozvoliti da vidim bebu" Indi o svađi sa trudnom sestrom Editom: "Oprostiću joj sve"
Blic 11.06.2026
Otkrila je da je prekinula kontakt sa trudnom sestrom Editom, ali da i dalje oseća emocije prema njoj. Istakla je sreću zbog Editine trudnoće i izrazila želju da vidi bebu. Pevačica Indi Aradinović pojavila se nasmejana i raspoložena na jednom događaju… »
„Valjda će mi dozvoliti da vidim bebu“ Indi progovorila o haosu sa Editom: „Oprostiću joj sve, ona je…“
Telegraf 11.06.2026
Pevačica Indi Aradinović se pojavila na promociji albuma bivše zadrugarke i reperke Die Kostić koja se okrenula novom poslu. Indi je došla nasmejana i raspoložena, a onda je pomenula i svoj odnos sa trudnom sestrom Editom, pa otkrila da joj je blokirana… »
Vesti dana »
Nezapamćeni požari u Španiji i Francuskoj, evakuisano više od 200.000 ljudi
Bloomberg Adria pre 37 minutajoš 34 povezane
Ko najviše zarađuje u Srbiji: Programeri na vrhu liste, najniže plate u jednoj delatnosti
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane
Uhapšen muškarac kod Novog Pazara: U bunkeru kamiona pronađeno oko 400 kilograma duvana
IndeksOnline pre 4 satijoš 17 povezanih
U Indoneziji spaseno 11 evropskih turista, traga se za kapetanom glisera
Insajder pre 4 satijoš 15 povezanih