Povezane vesti
"Valjda je čovek pa će mi dozvoliti da vidim bebu." Indi ponovo ne govori sa Editom: Nemam odnos sa svojom dragom sestrom
Kurir pre 6 sati
Pevačica Indi Aradinović se pojavila na promociji albuma bivše zadrugarke i reperke Die Kostić koja se okrenula novom poslu. Indi je došla nasmejana i raspoložena, a onda je pomenula i svoj odnos sa trudnom sestrom Editom, pa otkrila da joj je blokirana… »
"Valjda će mi dozvoliti da vidim bebu" Indi o svađi sa trudnom sestrom Editom: "Oprostiću joj sve"
Blic pre 6 sati
Otkrila je da je prekinula kontakt sa trudnom sestrom Editom, ali da i dalje oseća emocije prema njoj. Istakla je sreću zbog Editine trudnoće i izrazila želju da vidi bebu. Pevačica Indi Aradinović pojavila se nasmejana i raspoložena na jednom događaju… »
„Valjda će mi dozvoliti da vidim bebu“ Indi progovorila o haosu sa Editom: „Oprostiću joj sve, ona je…“
Telegraf pre 7 sati
Pevačica Indi Aradinović se pojavila na promociji albuma bivše zadrugarke i reperke Die Kostić koja se okrenula novom poslu. Indi je došla nasmejana i raspoložena, a onda je pomenula i svoj odnos sa trudnom sestrom Editom, pa otkrila da joj je blokirana… »
Vesti dana »
Kanada ima ulogu favorita! Kladionice su jasne: Bosanci će biti na mukama!
Kurir pre 38 minutajoš 3 povezane
Otvoreno Svetsko prvenstvo, Šakira i Burna Boj podigli temperaturu u Meksiko Sitiju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana