Povezane vesti
"Valjda je čovek pa će mi dozvoliti da vidim bebu." Indi ponovo ne govori sa Editom: Nemam odnos sa svojom dragom sestrom
Kurir pre 22 dana
Pevačica Indi Aradinović se pojavila na promociji albuma bivše zadrugarke i reperke Die Kostić koja se okrenula novom poslu. Indi je došla nasmejana i raspoložena, a onda je pomenula i svoj odnos sa trudnom sestrom Editom, pa otkrila da joj je blokirana… »
"Valjda će mi dozvoliti da vidim bebu" Indi o svađi sa trudnom sestrom Editom: "Oprostiću joj sve"
Blic pre 22 dana
Otkrila je da je prekinula kontakt sa trudnom sestrom Editom, ali da i dalje oseća emocije prema njoj. Istakla je sreću zbog Editine trudnoće i izrazila želju da vidi bebu. Pevačica Indi Aradinović pojavila se nasmejana i raspoložena na jednom događaju… »
„Valjda će mi dozvoliti da vidim bebu“ Indi progovorila o haosu sa Editom: „Oprostiću joj sve, ona je…“
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Indi Aradinović se pojavila na promociji albuma bivše zadrugarke i reperke Die Kostić koja se okrenula novom poslu. Indi je došla nasmejana i raspoložena, a onda je pomenula i svoj odnos sa trudnom sestrom Editom, pa otkrila da joj je blokirana… »
Vesti dana »
VIDEO Snimak koji pokazuje svu genijalnost Lea Mesija, ovo morate da vidite
Nova pre 25 minutajoš 61 povezana
Uhapšen naoružani begunac u Novom Sadu za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica: Policija pronašla pištolj, pancir, municiju, falsifikovanu vozačku dozvolu
Nova pre 10 minutajoš 17 povezanih
Putin čestitao Trampu 250. godišnjicu nezavisnosti SAD: "Rusija je bezuslovno podržala severnoameričke koloniste u borbi za slobodu od britanske vlasti"
Kurir pre 25 minutajoš 16 povezanih
Počelo obeležavanje stradanja 3.267 Srba iz Srednjeg Podrinja i Birča
RTV pre 30 minutajoš 14 povezanih
Vučić: "Osmeh Vojvodine" od životnog značaja za građane na severu Srbije
NIN pre 25 minutajoš 11 povezanih