Povezane vesti

"Ona je otpevala ceo prvi album, ja nikada nisam bila talentovana za pevanje" Sindi otkrila koja poznata pevačica je stajala…

"Ona je otpevala ceo prvi album, ja nikada nisam bila talentovana za pevanje" Sindi otkrila koja poznata pevačica je stajala…

Blic pre 3 sata
Priznala je da nije imala izuzetne pevačke sposobnosti, već su naglasak stavljale na performans i modu, slično kao 'Spice Girls'. Otkrila je da su glavne vokale na prvim pesmama uglavnom izvodile profesionalne pevačice, dok su članice grupe bile… »
"Ona je otpevala skoro ceo prvi album": Sindi otkrila koja poznata pevačica je stajala iza uspeha "Modelsica"

"Ona je otpevala skoro ceo prvi album": Sindi otkrila koja poznata pevačica je stajala iza uspeha "Modelsica"

Nova pre 4 sati
Nekadašnja članica grupe Models, Ivana Stamenković Sindi, prisetila se početaka svoje karijere i perioda kada je ovaj sastav bio među najzapaženijim na domaćoj sceni. Govoreći o konceptu grupe, objasnila je da je njihov nastup bio zasnovan na spoju mode… »
"Nisam bila talentovana za pevanje": Sindi Models priznala da je u grupu došla zbog veze sa 13 godina starijim

"Nisam bila talentovana za pevanje": Sindi Models priznala da je u grupu došla zbog veze sa 13 godina starijim

Mondo pre 4 sati
Bivša Modelsica Ivana Stamenković Sindi, otkrila je šta je bila ideja grupe čije se pesme pevaju i dan danas. - Nikada nisam bila nešto talentovana za pevanje. Sam naziv grupe kaže mi smo modeli. Mi smo modu promovisale kroz muziku. Bile smo nešto nalik… »
"Nikada nisam bila nešto talentovana za pevanje" Sindi o početku karijere i Modelsicama: U grupu sam ušla preko veze…

"Nikada nisam bila nešto talentovana za pevanje" Sindi o početku karijere i Modelsicama: U grupu sam ušla preko veze…

Kurir pre 6 sati
Ivana Stamenković Sindi evocirala je uspomene i progovorila o grupi " Models" koja ju je vinula u zvezde. Bivša Modelsica je otkrila šta je bila ideja grupe čije se pesme pevaju i dan danas. - Nikada nisam bila nešto talentovana za pevanje. Sam naziv… »

Vesti dana »