Povezane vesti
"Ona je otpevala ceo prvi album, ja nikada nisam bila talentovana za pevanje" Sindi otkrila koja poznata pevačica je stajala…
Blic pre 3 sata
Priznala je da nije imala izuzetne pevačke sposobnosti, već su naglasak stavljale na performans i modu, slično kao 'Spice Girls'. Otkrila je da su glavne vokale na prvim pesmama uglavnom izvodile profesionalne pevačice, dok su članice grupe bile… »
"Ona je otpevala skoro ceo prvi album": Sindi otkrila koja poznata pevačica je stajala iza uspeha "Modelsica"
Nova pre 4 sati
Nekadašnja članica grupe Models, Ivana Stamenković Sindi, prisetila se početaka svoje karijere i perioda kada je ovaj sastav bio među najzapaženijim na domaćoj sceni. Govoreći o konceptu grupe, objasnila je da je njihov nastup bio zasnovan na spoju mode… »
"Nisam bila talentovana za pevanje": Sindi Models priznala da je u grupu došla zbog veze sa 13 godina starijim
Mondo pre 4 sati
Bivša Modelsica Ivana Stamenković Sindi, otkrila je šta je bila ideja grupe čije se pesme pevaju i dan danas. - Nikada nisam bila nešto talentovana za pevanje. Sam naziv grupe kaže mi smo modeli. Mi smo modu promovisale kroz muziku. Bile smo nešto nalik… »
"Nikada nisam bila nešto talentovana za pevanje" Sindi o početku karijere i Modelsicama: U grupu sam ušla preko veze…
Kurir pre 6 sati
Ivana Stamenković Sindi evocirala je uspomene i progovorila o grupi " Models" koja ju je vinula u zvezde. Bivša Modelsica je otkrila šta je bila ideja grupe čije se pesme pevaju i dan danas. - Nikada nisam bila nešto talentovana za pevanje. Sam naziv… »
Vesti dana »
Meksiko i Koreja otvorili Mundijal pobedama, sudija postavio novi rekord
BBC News pre 2 satajoš 52 povezane
Oglasio se RHMZ, otkrio šta sledi sledeće nedelje: Ovo je dan od kog kreće promena vremena, evo i kakva!
Telegraf pre 2 satajoš 21 povezana