Povezane vesti
(VIDEO) Nadala i dalje proganja promašen zicer protiv Đokovića
Danas 12.06.2026
Penzionisani španski teniser Rafael Nadal još ne može da prežali poraz u epskom finalu Australijan opena 2012. godine protiv Novaka Đokovića. U pitanju je duel koje je trajalo pet sati i 53 minuta, a koje je Đoković dobio rezultatom 5:7, 6:4, 6:2, 6:7… »
"Novakov šamar me i dalje boli"! Rafael Nadal otkrio tajnu koju je krio godinama
Večernje novosti 12.06.2026
Rafael Nadal priznao je da ga i danas boli jedan od najtežih poraza u karijeri – epsko finale Australijan opena 2012. godine protiv Novaka Đokovića. SplashNews.com / Splash / Profimedia Iako je završio karijeru i tvrdi da više ne razmišlja kao… »
"Boli me kada to vidim što sam uradio protiv Đokovića": Nadal ne može da se pomiri sa jednim porazom od Novaka, javlja mu se u…
Nova 12.06.2026
Rafael Nadal priznao je da ga i danas progoni jedan od najbolnijih poraza u karijeri – legendarno finale Australijan opena 2012. godine protiv Novaka Đokovića. Iako je završio profesionalnu karijeru i tvrdi da više ne razmišlja kao teniser, Španac je… »
Rafael Nadal: "14 godina sanjam taj poen protiv Novaka, još me boli"
Mondo 12.06.2026
Novak Đoković i Rafael Nadal odigrali su u karijeri čak 60 mečeva i za dva je bolji bio srpski teniser. Međutim, ko zna koliko bi još pobeda Nadal "prebacio" Đokoviću samo da je dobio finale Australijan opena 2012. godine, najspektakularnije u istoriji… »
Nadala i dalje progoni Đoković: "To ne mogu da prežalim" VIDEO
B92 12.06.2026
Rafael Nadal priznao je da ga i danas boli jedan od najtežih poraza u karijeri - epsko finale Australijan opena 2012. godine protiv Novaka Đokovića. Iako je završio karijeru i tvrdi da više ne razmišlja kao profesionalni teniser, Španac je otkrio da mu… »
Vesti dana »
Ovo je osumnjičeni za napad tokom Parade ponosa: Policiji poznat odranije, izdato hitno upozorenje
Mondo pre 5 minutajoš 12 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 27. jula do 2. jula)
Pressek pre 30 minutajoš 12 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 50 minutajoš 11 povezanih
SPC slavi praznik Sabora svetog arhangela Gavrila — letnji Aranđelovdan
Sputnik pre 50 minutajoš 9 povezanih