Povezane vesti

"Novakov šamar me i dalje boli"! Rafael Nadal otkrio tajnu koju je krio godinama

"Novakov šamar me i dalje boli"! Rafael Nadal otkrio tajnu koju je krio godinama

Večernje novosti pre 3 sata
Rafael Nadal priznao je da ga i danas boli jedan od najtežih poraza u karijeri – epsko finale Australijan opena 2012. godine protiv Novaka Đokovića. SplashNews.com / Splash / Profimedia Iako je završio karijeru i tvrdi da više ne razmišlja kao… »
"Boli me kada to vidim što sam uradio protiv Đokovića": Nadal ne može da se pomiri sa jednim porazom od Novaka, javlja mu se u…

"Boli me kada to vidim što sam uradio protiv Đokovića": Nadal ne može da se pomiri sa jednim porazom od Novaka, javlja mu se u…

Nova pre 3 sata
Rafael Nadal priznao je da ga i danas progoni jedan od najbolnijih poraza u karijeri – legendarno finale Australijan opena 2012. godine protiv Novaka Đokovića. Iako je završio profesionalnu karijeru i tvrdi da više ne razmišlja kao teniser, Španac je… »
Rafael Nadal: "14 godina sanjam taj poen protiv Novaka, još me boli"

Rafael Nadal: "14 godina sanjam taj poen protiv Novaka, još me boli"

Mondo pre 5 sati
Novak Đoković i Rafael Nadal odigrali su u karijeri čak 60 mečeva i za dva je bolji bio srpski teniser. Međutim, ko zna koliko bi još pobeda Nadal "prebacio" Đokoviću samo da je dobio finale Australijan opena 2012. godine, najspektakularnije u istoriji… »
Nadala i dalje progoni Đoković: "To ne mogu da prežalim" VIDEO

Nadala i dalje progoni Đoković: "To ne mogu da prežalim" VIDEO

B92 pre 4 sati
Rafael Nadal priznao je da ga i danas boli jedan od najtežih poraza u karijeri - epsko finale Australijan opena 2012. godine protiv Novaka Đokovića. Iako je završio karijeru i tvrdi da više ne razmišlja kao profesionalni teniser, Španac je otkrio da mu… »

Vesti dana »