Povezane vesti

Stanija se nabacuje Viktoru: ON ODLEPIO I HOĆE JE UMESTO MINE!

Stanija se nabacuje Viktoru: ON ODLEPIO I HOĆE JE UMESTO MINE!

Svet & Skandal pre 22 dana
U Beloj kući rijalitija „Elita 9“ nastao je potpuni muk kada je tokom emisije pušten novi video-snimak koji je razotkrio tajne razgovore i zakulisne igre. Na snimku se jasno videlo kako Ivan Marinković svesno meša Staniju Dobrojević u priču sa Viktorom… »
"Nek su žive i zdrave sve majke i deca ovog sveta" oglasila se majka Mine Vrbaški nakon priče da joj je ćerka trudna

"Nek su žive i zdrave sve majke i deca ovog sveta" oglasila se majka Mine Vrbaški nakon priče da joj je ćerka trudna

Kurir pre 21 dana
Na jedno od klipova koji je sinoć pušten prikazan je razgovor Mine Vrbaški i Anite Stanojlović o trudnoći, gde je Mina priznala Aniti da sumnja da je trudna. - Nije mi ovo glupost kako on kaže, meni kasni par dana. Iskreno moram da kažem da je moj ciklus… »
"Ginekolog mi je rekao..." Mina Vrbaški sumnja da je trudna s Viktorom? Hitno se oglasila njena majka Ivana

"Ginekolog mi je rekao..." Mina Vrbaški sumnja da je trudna s Viktorom? Hitno se oglasila njena majka Ivana

Telegraf pre 21 dana
Na jednom od klipova koji je sinoć pušten u Eliti, prikazan je razgovor Mine Vrbaški i Anite Stanojović o trudnoći, gde je Mina priznala Aniti da sumnja da je trudna. - Nije mi ovo glupost kako on kaže, meni kasni par dana. Iskreno moram da kažem da je… »
MINA VRBAŠKI TRUDNA!? Viktor van sebe ČEKAJU REZULTATE TESTA!

MINA VRBAŠKI TRUDNA!? Viktor van sebe ČEKAJU REZULTATE TESTA!

Svet & Skandal pre 21 dana
Tokom emisije „Gledanje snimaka“ u Beloj kući nastao je apsolutni muk kada je javno prikazan razgovor između Mine Vrbaški i Anite Stanojlović. Naime, Mina je poverila Aniti da joj ciklus kasni i da ozbiljno sumnja da je u drugom stanju sa Viktorom… »
Šuškalo se, a SAD je sve isplivalo na videlo! Otkriveni detalji flerta Stanije i Viktora, njeno opravdanje šokiralo cimere…

Šuškalo se, a SAD je sve isplivalo na videlo! Otkriveni detalji flerta Stanije i Viktora, njeno opravdanje šokiralo cimere…

Kurir pre 21 dana
Zadrugari su ostali bez teksta kada je pušten novi video snimak koji prikazuje detalje razgovora između Ivana Marinkovića i Viktora Gagića. Naime, na snimku se jasno videlo kako Marinković u njihovu priču svesno umešao Staniju Dobrojević, forsirajući… »
Stanija ima pakleni plan! Cimeri raskrinkali nju i Viktora, svi provalili da flertuju: „Rekla je da će naći...“

Stanija ima pakleni plan! Cimeri raskrinkali nju i Viktora, svi provalili da flertuju: „Rekla je da će naći...“

Telegraf pre 21 dana
Zadrugari su ostali bez teksta kada je pušten novi video snimak koji prikazuje detalje razgovora između Ivana Marinkovića i Viktora Gagića. Naime, na snimku se jasno videlo kako Marinković u njihovu priču svesno umešao Staniju Dobrojević, forsirajući… »
Raskrinkan flert Stanije i Viktora: Otkriveni detalji, šok u Eliti: "Rekla je da će naći 20 godina mlađeg", evo kako se…

Raskrinkan flert Stanije i Viktora: Otkriveni detalji, šok u Eliti: "Rekla je da će naći 20 godina mlađeg", evo kako se…

Blic pre 21 dana
Mina Vrbaški je dala opušten komentar, rekavši da Viktor može slobodno da se druži sa kim želi, dok je Stanija naglasila da je ne zanima uplitanje u njihove sukobe. Viktor je izjavio da nema ništa više sa Stanijom osim što su iz istog grada, i istakao da… »

Vesti dana »