Povezane vesti
Siril Gan pred UFC spektakl u Beloj kući progovorio o ubadanju Aspinala: "Bio sam malo zbunjen, ali..."
Telegraf 12.06.2026
Još malo vremena ostalo je do istorije, i velikog UFC Freedom 250 događaja, koji će biti održan 14. juna na južnom travnjaku Bele kuće. Gledaćemo ukupno sedam vrlo zanimljivih mečeva, od čega i dve borbe za titulu, a posebnu pažnu fanova, privlači i… »
Aleks Pereira pred debi u teškoj kategoriji i spektakl u Beloj kući: "Ako je Dejna Vajt to rekao, onda..."
Telegraf 12.06.2026
Jedna od najvećih zvezda UFC-a, Aleks Pereira, nalazi se pred novim ogromnim izazovom u karijeri. Brazilski borac će na istorijskom UFC Freedom 250 događaju, koji će biti održan ispred Bele kuće u Vašingtonu, ukrstiti rukavice sa Sirilom Ganom u borbi za… »
Džastin Gejdži iskren pred spektakl s Topurijom u Beloj kući: "Ja sam veliki autsajder, ali..."
Telegraf 12.06.2026
Jedan od najuzbudljivijih boraca u istoriji UFC-a, Džastin Gejdži, nalazi se pred možda i najvećim izazovom svoje karijere. Amerikanac će na spektaklu UFC Freedom 250, koji će biti održan ispred Bele kuće u Vašingtonu, ukrstiti rukavice sa aktuelnim… »
Ilija Topurija "zagrmeo" posle pitanja o meču s Habibom: "Ostavite tog čoveka na miru, on je već u penziji..."
Telegraf 12.06.2026
Borilačka javnost sa nestrpljenjem čeka nedelju, 14. juna i istorijski UFC Freedom 250, koji će biti održan na južnom travnjaku Bele kuće. I dok svi željno čekaju da vide na delu Topuriju, Gejdžija, Pereiru, Gana i ostale, borci privode poslednje… »
Aleks Pereira pred šou u Beloj kući pričao o Brazilu i Svetskom prvenstvu: "Samo želim da postanu šampioni..."
Telegraf 12.06.2026
Aleks Pereira nalazi se pred jednim od najvažnijih mečeva u karijeri, pošto će na spektaklu UFC Freedom 250 ispred Bele kuće ukrstiti rukavice sa Sirilom Ganom u borbi za privremeni pojas teške kategorije. Dok se MMA svet fokusira na njegov naredni… »
Ilija Topurija nikad direktniji pred UFC u Beloj kući: "On je idiot, uspavaću ga u prvih dva minuta..."
Telegraf 12.06.2026
Ilija Topurija privukao je ogromnu pažnju na medijskom danu uoči istorijskog UFC Freedom 250 događaja, koji će biti održan ispred Bele kuće u Vašingtonu. Aktuelni šampion i jedna od najvećih zvezda organizacije govorio je o predstojećem spektaklu… »
"Ja sam nastran, Tramp zvuči kao lik iz...“: Nikad luđe reči Derika Luisa pred UFC spektakl u Beloj kući
Telegraf 12.06.2026
Mnogo toga očekuje nas ove nedelje kada je reč o MMA, s obzirom na to da će na južnom travnjaku Bele kuće biti održan veliki UFC Freedom 250! Gledaćemo ukupno sedam vrlo zanimljivih mečeva, a jedan od njih posebno privlači pažnju fanova - okršaj Derika… »
Vesti dana »
Vlast želi da održi sednicu o nepoverenju Vladi kako bi do raspisivanja izbora imala sve karte u rukama
Ozon press pre 13 minutajoš 18 povezanih
ZLF: Dnevni red može da se promeni za nekoliko sati, kada SNS i SPS otvore sukob oko unosnih poslova
Beta pre 49 minutajoš 52 povezane
Sednica skupštine, jedina tačka - razmatranje rada Vlade Srbije
BBC News pre 19 minutajoš 26 povezanih