Povezane vesti

Aleks Pereira pred debi u teškoj kategoriji i spektakl u Beloj kući: "Ako je Dejna Vajt to rekao, onda..."

Aleks Pereira pred debi u teškoj kategoriji i spektakl u Beloj kući: "Ako je Dejna Vajt to rekao, onda..."

Telegraf pre 19 minuta
Jedna od najvećih zvezda UFC-a, Aleks Pereira, nalazi se pred novim ogromnim izazovom u karijeri. Brazilski borac će na istorijskom UFC Freedom 250 događaju, koji će biti održan ispred Bele kuće u Vašingtonu, ukrstiti rukavice sa Sirilom Ganom u borbi za… »
Džastin Gejdži iskren pred spektakl s Topurijom u Beloj kući: "Ja sam veliki autsajder, ali..."

Džastin Gejdži iskren pred spektakl s Topurijom u Beloj kući: "Ja sam veliki autsajder, ali..."

Telegraf pre 1 sat
Jedan od najuzbudljivijih boraca u istoriji UFC-a, Džastin Gejdži, nalazi se pred možda i najvećim izazovom svoje karijere. Amerikanac će na spektaklu UFC Freedom 250, koji će biti održan ispred Bele kuće u Vašingtonu, ukrstiti rukavice sa aktuelnim… »
Aleks Pereira pred šou u Beloj kući pričao o Brazilu i Svetskom prvenstvu: "Samo želim da postanu šampioni..."

Aleks Pereira pred šou u Beloj kući pričao o Brazilu i Svetskom prvenstvu: "Samo želim da postanu šampioni..."

Telegraf pre 3 sata
Aleks Pereira nalazi se pred jednim od najvažnijih mečeva u karijeri, pošto će na spektaklu UFC Freedom 250 ispred Bele kuće ukrstiti rukavice sa Sirilom Ganom u borbi za privremeni pojas teške kategorije. Dok se MMA svet fokusira na njegov naredni… »
Ilija Topurija nikad direktniji pred UFC u Beloj kući: "On je idiot, uspavaću ga u prvih dva minuta..."

Ilija Topurija nikad direktniji pred UFC u Beloj kući: "On je idiot, uspavaću ga u prvih dva minuta..."

Telegraf pre 3 sata
Ilija Topurija privukao je ogromnu pažnju na medijskom danu uoči istorijskog UFC Freedom 250 događaja, koji će biti održan ispred Bele kuće u Vašingtonu. Aktuelni šampion i jedna od najvećih zvezda organizacije govorio je o predstojećem spektaklu… »
"Ja sam nastran, Tramp zvuči kao lik iz...“: Nikad luđe reči Derika Luisa pred UFC spektakl u Beloj kući

"Ja sam nastran, Tramp zvuči kao lik iz...“: Nikad luđe reči Derika Luisa pred UFC spektakl u Beloj kući

Telegraf pre 5 sati
Mnogo toga očekuje nas ove nedelje kada je reč o MMA, s obzirom na to da će na južnom travnjaku Bele kuće biti održan veliki UFC Freedom 250! Gledaćemo ukupno sedam vrlo zanimljivih mečeva, a jedan od njih posebno privlači pažnju fanova - okršaj Derika… »

Vesti dana »

Tramp: SAD su dobile rat, pomoć Evrope je nebitna

Tramp: SAD su dobile rat, pomoć Evrope je nebitna

Insajder pre 3 satajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za vikend

Vremenska prognoza za vikend

Zoom UE pre 24 minutajoš 22 povezane
Osnovci od danas na letnjem raspustu

Osnovci od danas na letnjem raspustu

Ozon press pre 2 satajoš 16 povezanih