Povezane vesti
Aleks Pereira pred debi u teškoj kategoriji i spektakl u Beloj kući: "Ako je Dejna Vajt to rekao, onda..."
Telegraf pre 19 minuta
Jedna od najvećih zvezda UFC-a, Aleks Pereira, nalazi se pred novim ogromnim izazovom u karijeri. Brazilski borac će na istorijskom UFC Freedom 250 događaju, koji će biti održan ispred Bele kuće u Vašingtonu, ukrstiti rukavice sa Sirilom Ganom u borbi za… »
Džastin Gejdži iskren pred spektakl s Topurijom u Beloj kući: "Ja sam veliki autsajder, ali..."
Telegraf pre 1 sat
Jedan od najuzbudljivijih boraca u istoriji UFC-a, Džastin Gejdži, nalazi se pred možda i najvećim izazovom svoje karijere. Amerikanac će na spektaklu UFC Freedom 250, koji će biti održan ispred Bele kuće u Vašingtonu, ukrstiti rukavice sa aktuelnim… »
Aleks Pereira pred šou u Beloj kući pričao o Brazilu i Svetskom prvenstvu: "Samo želim da postanu šampioni..."
Telegraf pre 3 sata
Aleks Pereira nalazi se pred jednim od najvažnijih mečeva u karijeri, pošto će na spektaklu UFC Freedom 250 ispred Bele kuće ukrstiti rukavice sa Sirilom Ganom u borbi za privremeni pojas teške kategorije. Dok se MMA svet fokusira na njegov naredni… »
Ilija Topurija nikad direktniji pred UFC u Beloj kući: "On je idiot, uspavaću ga u prvih dva minuta..."
Telegraf pre 3 sata
Ilija Topurija privukao je ogromnu pažnju na medijskom danu uoči istorijskog UFC Freedom 250 događaja, koji će biti održan ispred Bele kuće u Vašingtonu. Aktuelni šampion i jedna od najvećih zvezda organizacije govorio je o predstojećem spektaklu… »
"Ja sam nastran, Tramp zvuči kao lik iz...“: Nikad luđe reči Derika Luisa pred UFC spektakl u Beloj kući
Telegraf pre 5 sati
Mnogo toga očekuje nas ove nedelje kada je reč o MMA, s obzirom na to da će na južnom travnjaku Bele kuće biti održan veliki UFC Freedom 250! Gledaćemo ukupno sedam vrlo zanimljivih mečeva, a jedan od njih posebno privlači pažnju fanova - okršaj Derika… »
Vesti dana »
Pojeftinili i benzin i dizel - nove cene goriva važiće do sledećeg petka
Glas Zaječara pre 14 minutajoš 32 povezane
Meksiko i Koreja otvorili Mundijal pobedama, sudija postavio novi rekord
BBC News pre 2 satajoš 54 povezane