Povezane vesti
Arijana Grande Beloj kući: Ne koristite moju muziku za "odvratne gluposti"
N1 Info pre 2 sata
Američka pop zvezda Arijana Grande pozvala je u četvrtak administraciju Donalda Trampa da prestane da koristi njenu muziku za promovisanje svoje politike. Komentar je usledio nakon što je Bela kuća ranije ove nedelje podelila video na TikToku u kojem… »
'Ne možete da koristite moju muziku', poručila Arijana Grande Beloj kući
NIN pre 3 sata
Američka pop zvezda Arijana Grande zamolila je Belu kuću da ne koristi njenu muziku, posle objave videa na društvenim mrežama koji promoviše imigracionu politiku. Video na TikTok-u, objavljen u ponedeljak, prikazuje agente kako stavljaju ljudima lisice… »
BBC News pre 2 sata
Grande je nazvala video Bele kuće sa njenom pesmom „gnusnom glupošću“, i tako se pridružila brojnim umetnicima koji zahtevaju da Trampov tim ne koristi njihovu muziku. Američka pop zvezda Arijana Grande zamolila je Belu kuću da ne koristi njenu… »
‘Ne možete da koristite moju muziku’, poručila Arijana Grande Beloj kući
Danas pre 3 sata
Američka pop zvezda Arijana Grande zamolila je Belu kuću da ne koristi njenu muziku, posle objave videa na društvenim mrežama koji promoviše imigracionu politiku. Video na TikTok-u, objavljen u ponedeljak, prikazuje agente kako stavljaju ljudima lisice… »
‘Ne možete da koristite moju muziku’, poručila Arijana Grande Beloj kući
Južne vesti pre 3 sata
Noam Galai/Getty Images for MTV Grande je nazvala video Bele kuće sa njenom pesmom varvarskim Američka pop zvezda Arijana Grande zamolila je Belu kuću da ne koristi njenu muziku, posle objave videa na društvenim mrežama koji promoviše imigracionu… »
Radio 021 pre 3 sata
Grande je nazvala video Bele kuće sa njenom pesmom „gnusnom glupošću“, i tako se pridružila brojnim umetnicima koji zahtevaju da Trampov tim ne koristi njihovu muziku. Noam Galai/Getty Images for MTV Grande je nazvala video Bele kuće sa njenom pesmom… »
Arijana Grande tražila da Bela kuća ne koristi njenu pesmu u spotu za lov na migrante
Politika pre 2 sata
ABBA, Selin Dion i Bijonse su takođe insistirali da Trampov tim ne koristi njihovu muziku. Američka pop zvezda Arijana Grande zamolila je Belu kuću da ne koristi njenu muziku u video snimku kojim američka administracija promoviše svoju imigracionu… »
Vesti dana »
Meksiko i Koreja otvorili Mundijal pobedama, sudija postavio novi rekord
BBC News pre 3 satajoš 54 povezane
IRNA: Memorandum sa SAD ne predviđa obaveze Irana u vezi sa Ormuskim moreuzom
RTV pre 45 minutajoš 21 povezana