Povezane vesti
Arijana Grande žestoko napala Belu kuću: „Te varvarske i odvratne besmislice ne povezujte s mojom muzikom“
Nova pre 21 dana
Pevačica Arijana Grande još je jedna u nizu slavnih osoba koje su kritikovali Belu kuću zbog korišćenja njihovog sadržaja. Oglasila se nakon što je vlast koristila verziju njene pesme „Bye“ iz 2024. u objavi na TikToku u kojoj su prikazani agenti ICE-a… »
Skandal na mrežama: Arijana Grande javno prozvala Trampa, usledio hitan potez VIDEO
B92 pre 21 dana
Američka pop zvezda Arijana Grande zamolila je Belu kuću da ne koristi njenu muziku u video snimku kojim američka administracija promoviše svoju imigracionu politiku na društvenoj mreži TikTok. "Molim vas, nemojte da koristite moju muziku u vezi sa ovom… »
Arijana Grande Beloj kući: Ne koristite moju muziku za "odvratne gluposti"
N1 Info pre 21 dana
Američka pop zvezda Arijana Grande pozvala je u četvrtak administraciju Donalda Trampa da prestane da koristi njenu muziku za promovisanje svoje politike. Komentar je usledio nakon što je Bela kuća ranije ove nedelje podelila video na TikToku u kojem… »
'Ne možete da koristite moju muziku', poručila Arijana Grande Beloj kući
NIN pre 21 dana
Američka pop zvezda Arijana Grande zamolila je Belu kuću da ne koristi njenu muziku, posle objave videa na društvenim mrežama koji promoviše imigracionu politiku. Video na TikTok-u, objavljen u ponedeljak, prikazuje agente kako stavljaju ljudima lisice… »
BBC News pre 21 dana
Grande je nazvala video Bele kuće sa njenom pesmom „gnusnom glupošću“, i tako se pridružila brojnim umetnicima koji zahtevaju da Trampov tim ne koristi njihovu muziku. Američka pop zvezda Arijana Grande zamolila je Belu kuću da ne koristi njenu… »
‘Ne možete da koristite moju muziku’, poručila Arijana Grande Beloj kući
Danas pre 21 dana
Američka pop zvezda Arijana Grande zamolila je Belu kuću da ne koristi njenu muziku, posle objave videa na društvenim mrežama koji promoviše imigracionu politiku. Video na TikTok-u, objavljen u ponedeljak, prikazuje agente kako stavljaju ljudima lisice… »
Radio 021 pre 21 dana
Grande je nazvala video Bele kuće sa njenom pesmom „gnusnom glupošću“, i tako se pridružila brojnim umetnicima koji zahtevaju da Trampov tim ne koristi njihovu muziku. Noam Galai/Getty Images for MTV Grande je nazvala video Bele kuće sa njenom pesmom… »
‘Ne možete da koristite moju muziku’, poručila Arijana Grande Beloj kući
Južne vesti pre 21 dana
Noam Galai/Getty Images for MTV Grande je nazvala video Bele kuće sa njenom pesmom varvarskim Američka pop zvezda Arijana Grande zamolila je Belu kuću da ne koristi njenu muziku, posle objave videa na društvenim mrežama koji promoviše imigracionu… »
Arijana Grande tražila da Bela kuća ne koristi njenu pesmu u spotu za lov na migrante
Politika pre 21 dana
ABBA, Selin Dion i Bijonse su takođe insistirali da Trampov tim ne koristi njihovu muziku. Američka pop zvezda Arijana Grande zamolila je Belu kuću da ne koristi njenu muziku u video snimku kojim američka administracija promoviše svoju imigracionu… »
Vesti dana »
ZA POLJOPRIVREDNIKE: Subvencionisani dizel od 184 dinara sada dostupan na svim pumpama
Ozon pre 4 satijoš 44 povezane
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Stiže promenljivo i nestabilno vreme, evo gde nas očekuju jači poljuskovi: RHMZ objavio prognozu za vikend
Mondo pre 43 minutajoš 38 povezanih