Povezane vesti
Cvetanović poručio medijima: “Da se ja pitam, ne bih vam dao ni ružu”, kao da projekte sufinansira on lično a ne građani…
Jug press pre 21 dana
LESKOVAC “Da se ja pitam, ne bih vam dao ni ružu”, komentarisao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na zvaničnoj sednici Gradskog veća odluku o izboru medijskih projekata za suginansiranje iz budžeta grada. Pokušaj duhovitosti i navodna potvrda da… »
Cvetanović poručio medijima: “Da se ja pitam, ne bi vam dao ni ružu”, kao da projekte sufinasira on lično a ne građani
Jug press pre 22 dana
LESKOVAC “Da se ja pitam, ne bi vam dao ni ružu”, komentarisao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na zvaničnoj sednici Gradskog veća odluku o izboru medijskih projekata za suginasiranje iz budžeta grada. Pokušaj duhovitosti i navodna potvrda da… »
Vesti dana »
Uhapšen mladić iz Bogatića zbog zastrašivanja vlasnika poslovnih objekata u Beogradu
RTV pre 28 minutajoš 13 povezanih
Bratunac – 34 godine tuge i sećanja na 3.267 ubijenih Srba; liturgiju služi patrijarh Porfirije
RTS pre 29 minutajoš 11 povezanih
Od Kule do Bogojeva biće građena nova brza saobraćajnica: U toku izrada tehničke dokumentacije
Ekapija pre 33 minutajoš 9 povezanih
Sjedinjene Američke Države danas obeležavaju 250 godina od proglašenja nezavisnosti
Beta pre 34 minutajoš 11 povezanih