Povezane vesti
Miodrag Stanković: Skoro dve hiljade dece čeka mesto u vrtiću
Jugmedia 12.06.2026
Kopredsednik Niš, moj grad i šef odborničke grupe Ujedinjeni-Nada za Niš Miodrag Stanković podneo je inicijativu za hitno proširenje kapaciteta predškolskih ustanova kako bi se rešio problem velikog broja dece koja su ostala bez mesta u vrtićima. „Prema… »
Skoro 2.000 dece u Nišu čeka mesto u vrtiću, Miodrag Stanković traži adaptaciju školskih prostora
Jug press 12.06.2026
NIŠ Kopredsednik Niš, moj grad i šef odborničke grupe Ujedinjeni-Nada za Niš Miodrag Stanković podneo je inicijativu za hitno proširenje kapaciteta predškolskih ustanova kako bi se rešio problem velikog broja dece koja su ostala bez mesta u vrtićima… »
Skoro 2.000 dece čeka mesto u vrtiću, Stanković traži adaptaciju školskih prostora
Rešetka 12.06.2026
Kopredsednik pokreta „Niš, moj grad“ i šef odborničke grupe Ujedinjeni–Nada za Niš Miodrag Stanković podneo je inicijativu za hitno proširenje kapaciteta predškolskih ustanova kako bi se rešio problem velikog broja dece koja su ostala bez mesta u… »
Vesti dana »
Oglasila se agencija koja je prevozila putnike iz Kušadasija: Objasnili kako je došlo do nesreće u Bugarskoj
Euronews pre 2 satajoš 31 povezana
Snažan zemljotres jačine 6,0 stepeni pogodio Indoneziju, treći od jutros
Euronews pre 50 minutajoš 70 povezanih
RHMZ prognoza za naredne dane: Sunčano i toplo do 35 stepeni, a onda slede kiša, pljuskovi i pad temperature
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane