Povezane vesti
Miodrag Stanković: Skoro dve hiljade dece čeka mesto u vrtiću
Jugmedia pre 2 sata
Kopredsednik Niš, moj grad i šef odborničke grupe Ujedinjeni-Nada za Niš Miodrag Stanković podneo je inicijativu za hitno proširenje kapaciteta predškolskih ustanova kako bi se rešio problem velikog broja dece koja su ostala bez mesta u vrtićima. „Prema… »
Skoro 2.000 dece u Nišu čeka mesto u vrtiću, Miodrag Stanković traži adaptaciju školskih prostora
Jug press pre 3 sata
NIŠ Kopredsednik Niš, moj grad i šef odborničke grupe Ujedinjeni-Nada za Niš Miodrag Stanković podneo je inicijativu za hitno proširenje kapaciteta predškolskih ustanova kako bi se rešio problem velikog broja dece koja su ostala bez mesta u vrtićima… »
Skoro 2.000 dece čeka mesto u vrtiću, Stanković traži adaptaciju školskih prostora
Rešetka pre 3 sata
Kopredsednik pokreta „Niš, moj grad“ i šef odborničke grupe Ujedinjeni–Nada za Niš Miodrag Stanković podneo je inicijativu za hitno proširenje kapaciteta predškolskih ustanova kako bi se rešio problem velikog broja dece koja su ostala bez mesta u… »
Vesti dana »
U narednih sedam dana niže cene dizela i benzina: dizel 220 dinara, benzin 194 dinara
RTV pre 59 minutajoš 35 povezanih
Brazilski sudija postao hit na Mundijalu: Navijači zagrmeli zbog cena karata VIDEO
Nova pre 4 minutajoš 55 povezanih
Jutra da se smrzneš! RHMZ objavio prognozu za vikend i nedelju pred nama: Tačno u ovo vreme nova tura pljuskova i grmljavine
Blic pre 2 satajoš 22 povezane