Povezane vesti
Miodrag Stanković: Skoro dve hiljade dece čeka mesto u vrtiću
Jugmedia 12.06.2026
Kopredsednik Niš, moj grad i šef odborničke grupe Ujedinjeni-Nada za Niš Miodrag Stanković podneo je inicijativu za hitno proširenje kapaciteta predškolskih ustanova kako bi se rešio problem velikog broja dece koja su ostala bez mesta u vrtićima. „Prema… »
Skoro 2.000 dece u Nišu čeka mesto u vrtiću, Miodrag Stanković traži adaptaciju školskih prostora
Jug press 12.06.2026
NIŠ Kopredsednik Niš, moj grad i šef odborničke grupe Ujedinjeni-Nada za Niš Miodrag Stanković podneo je inicijativu za hitno proširenje kapaciteta predškolskih ustanova kako bi se rešio problem velikog broja dece koja su ostala bez mesta u vrtićima… »
Skoro 2.000 dece čeka mesto u vrtiću, Stanković traži adaptaciju školskih prostora
Rešetka 12.06.2026
Kopredsednik pokreta „Niš, moj grad“ i šef odborničke grupe Ujedinjeni–Nada za Niš Miodrag Stanković podneo je inicijativu za hitno proširenje kapaciteta predškolskih ustanova kako bi se rešio problem velikog broja dece koja su ostala bez mesta u… »
Vesti dana »
Vatrena stihija besni Francuskom i Španijom: Evakuisano više od 267.000 ljudi
Večernje novosti pre 41 minutajoš 34 povezane
Objavljena lista najprodavanijih automobila u Srbiji: Jedan trend posebno iznenađuje
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
Studenti navalili na građevinu i arhitekturu: Na Univerzitetu u Nišu ostalo 1.629 mesta u drugom roku
B92 pre 1 satjoš 14 povezanih