Povezane vesti

Reforma imigracione politike stupa na snagu širom EU posle decenije priprema

Euronews pre 2 sata
Reforma imigracione i azilne politike, koja danas stupa na snagu širom Evropske unije, usledila je nakon decenije rada na novim merama, a zemlje EU našle su se pod pritiskom krajnje desničarskih nacionalističkih stranaka po tom pitanju, prenosi danas… »

Insajder pre 3 sata
Reforma imigracione i azilne politike, koja danas stupa na snagu širom Evropske unije, usledila je nakon decenije rada na novim merama, a zemlje EU našle su se pod pritiskom krajnje desničarskih nacionalističkih stranaka po tom pitanju, prenosi danas… »
EU uvodi stroži sistem azila: brže procedure i više deportacija

EU uvodi stroži sistem azila: brže procedure i više deportacija

Politika pre 3 sata
Reforma usvojena 2024. uvodi brže procedure, solidarni mehanizam i digitalno praćenje, uz podeljene ocene država članica i kritike zbog ograničenja prava tražilaca azila. Reforma imigracione i azilne politike, koja danas stupa na snagu širom Evropske… »

RTV pre 3 sata
BRISEL - Reforma imigracione i azilne politike, koja danas stupa na snagu širom Evropske unije, usledila je nakon decenije rada na novim merama, a zemlje EU našle su se pod pritiskom krajnje desničarskih nacionalističkih stranaka po tom pitanju, prenosi… »
Od danas novi režim na granicama EU: "Mi odlučujemo ko može da dođe, a ko mora da ode"

Od danas novi režim na granicama EU: "Mi odlučujemo ko može da dođe, a ko mora da ode"

Mondo pre 5 sati
Evropski pakt o migracijama, sveobuhvatni zakonodavni paket kojim se uspostavljaju zajednička pravila za upravljanje migracijama, nadzor granica i postupcima azila počinje da se primenjuje u petak u svim državama članicama. "Pakt o migracijama i azilu… »
Od danas novi režim na granicama EU: "Mi odlučujemo ko može da dođe, a ko mora da ode": Evo šta to znači

Od danas novi režim na granicama EU: "Mi odlučujemo ko može da dođe, a ko mora da ode": Evo šta to znači

Blic pre 7 sati
Predviđene su strože i brže procedure na spoljnim granicama EU, uključujući obavezne bezbednosne provere i ubrzane azilne postupke za pojedine kategorije migranata Dokument je izazvao veliko političko neslaganje - krajnja desnica ga smatra suviše blagim… »
Pakt je sklopljen

Pakt je sklopljen

B92 pre 9 sati
Evropski pakt o migracijama, sveobuhvatni zakonodavni paket kojim se uspostavljaju zajednička pravila za upravljanje migracijama, nadzor granica i postupcima azila, počinje da se primjenjuje danas u svim državama članicama. "Pakt o migracijama i azilu… »

Vesti dana »