Povezane vesti
Muž naše pevačice stao na put glasinama da je iskorišćava: "Prodao sam dva automobila da bi snimila pesmu..."
Telegraf pre 1 dan
Više puta se u javnosti spekulisalo o tome da Toma Panić, suprug i menadžer pevačice Nadežde Biljić, finansijski iskorišćava svoju izabranicu i obavlja taj posao samo zbog popularnosti i novca. Ipak, je on skoro odlučio da tome stane na put pa je otkrio… »
"Prodao sam dva automobila da bi snimila pesmu, menadžeri su je odbijali" Muž naše pevačice o njenoj karijeri: "Prenose mi…
Blic pre 2 dana
Javno je odbacio te tvrdnje, ističući da poseduje ličnu imovinu poput automobila i kuće u Svilajncu. Toma navodi da ga tuđi negativni komentari ne pogađaju i da ne oseća potrebu da se dokazuje drugima. Više puta se u javnosti spekulisalo o tome da Toma… »
"Prodao sam 2 automobila da bi Nadežda snimila pesmu" Toma Panić o finansijama i Nadeždinoj karijeri: Svi menadžeri su je…
Kurir pre 2 dana
Toma Panić već godinama je menadžer supruzi Nadeždi Biljić i zajedno sa njom radi na njenoj pevačkoj karijeri. Više puta se u medijima spekulisalo da joj uzima novac i da taj posao obavlja samo kako bi je koristio zbog popularnosti i para, a Toma je… »
Vesti dana »
Pred nama pretežno sunčan i veoma topao dan, a uveče pljuskovi
NoviSad.com pre 2 satajoš 33 povezane
Vučić: Dokazano da zvučnog topa nije bilo, uvek sam smetao stranom faktoru
Beta pre 45 minutajoš 18 povezanih
Ratni zločini na Kosovu: Ko su ljudi uhapšeni u slučaju Račak II
Vreme pre 19 minutajoš 17 povezanih