Povezane vesti

VSS imenovao novu selektorku ženske reprezentacije Srbije

VSS imenovao novu selektorku ženske reprezentacije Srbije

Sportske.net pre 1 sat
Vaterpolo savez Srbije saopštio je danas da je Slađana Drezgić imenovana za novu selektorku ženske reprezentacije Srbije. "Izuzetno sam počastvovana što mi je pružena prilika da predvodim žensku reprezentaciju Srbije. Dugo sam čekala i priželjkivala da… »
I vaterpolistkinje dobile novu selektorku

I vaterpolistkinje dobile novu selektorku

B92 pre 2 sata
Vaterpolo savez Srbije saopštio je da je imenovao Slađanu Drezgić za novu selektorku ženske seniorske reprezentacije Srbije. Drezgić je u prethodnom periodu bila u stručnom štabu ženske juniorske i seniorske vaterpolo reprezentacije Srbije. "Slađana… »
Srbija ima novog selektora! Savez se oglasio i otkrio sve detalje!

Srbija ima novog selektora! Savez se oglasio i otkrio sve detalje!

Kurir pre 6 sati
Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije dobila je novog selektora i ovu selekciju preuzeće Slađana Drezgić, potvrdio je VSS. Saopštenje VSS prenosimo u celosti. - Vaterpolo savez Srbije obaveštava javnost da je Slađana Drezgić imenovana za novu selektorku… »
Srbija dobila selektora ženske vaterpolo reprezentacije

Srbija dobila selektora ženske vaterpolo reprezentacije

Sport klub pre 9 sati
Vaterpolo savez Srbije imenovao je Slađanu Drezgić ne mesto selektora ženska reprezentacije Srbije. Slađana će na mestu šefa stručnog štaba državnog tima zameniti Miloša Bradića. Podsećanja radi, nedavno je mesto selektora seniorske reprezentacije… »
Sa klupe Voše do mesta selektorke: Slađana Drezgić vodi vaterpolo reprezentaciju Srbije

Sa klupe Voše do mesta selektorke: Slađana Drezgić vodi vaterpolo reprezentaciju Srbije

Dnevnik pre 10 sati
Slađana Drezgić, trener ženske ekipe Vaterpolo kluba Vojvodina, imenovana je za novu selektorku ženske reprezentacije Srbije. Slađana Drezgić je veoma uspešnu trenersku karijeru započela 2012. godine u VK Vojvodina. Prve trofeje (prvenstvo i kup)… »

Vesti dana »