Повезане вести

ВСС именовао нову селекторку женске репрезентације Србије

ВСС именовао нову селекторку женске репрезентације Србије

Спортске.нет пре 22 дана
Ватерполо савез Србије саопштио је да је Слађана Дрезгић именована за нову селекторку женске репрезентације Србије. "Изузетно сам почаствована што ми је пружена прилика да предводим женску репрезентацију Србије. Дуго сам чекала и… »
Са клупе Воше до места селекторке! Слађана Дрезгић води ватерполо репрезентацију Србије: Оправдаћу поверење

Са клупе Воше до места селекторке! Слађана Дрезгић води ватерполо репрезентацију Србије: Оправдаћу поверење

Дневник пре 22 дана
Слађана Дрезгић, тренер женске екипе Ватерполо клуба Војводина, именована је за нову селекторку женске репрезентације Србије. Слађана Дрезгић је веома успешну тренерску каријеру започела 2012. године у ВК Војводина. Прве трофеје… »
И ватерполисткиње добиле нову селекторку

И ватерполисткиње добиле нову селекторку

Б92 пре 21 дана
Ватерполо савез Србије саопштио је да је именовао Слађану Дрезгић за нову селекторку женске сениорске репрезентације Србије. Дрезгић је у претходном периоду била у стручном штабу женске јуниорске и сениорске ватерполо… »
Србија има новог селектора! Савез се огласио и открио све детаље!

Србија има новог селектора! Савез се огласио и открио све детаље!

Курир пре 21 дана
Женска ватерполо репрезентација Србије добила је новог селектора и ову селекцију преузеће Слађана Дрезгић, потврдио је ВСС. Саопштење ВСС преносимо у целости. - Ватерполо савез Србије обавештава јавност да је Слађана Дрезгић… »
Србија добила селектора женске ватерполо репрезентације

Србија добила селектора женске ватерполо репрезентације

Спорт клуб пре 22 дана
Ватерполо савез Србије именовао је Слађану Дрезгић не место селектора женска репрезентације Србије. Слађана ће на месту шефа стручног штаба државног тима заменити Милоша Брадића. Подсећања ради, недавно је место селектора… »

Вести дана »