Povezane vesti
Drašković: V.d. direktor PIO fonda i poslanik SNS prijavio me za proganjanje
Jugmedia pre 21 dana
Član Izvršnog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Aleksandar Drašković saopštio je danas da je v.d. direktora filijale Fonda PIO podneo protiv njega privatnu krivičnu Osnovnom tužulištva za krivično delo progranjanja. Kitanović je i narodni poslanik… »
SSP: Krivična prijava kao beg od odgovornosti
Stav.life pre 21 dana
Prethodnih godina, SNS funkcioneri, sebe pokušavaju da predstave baš onakvim kakvi nisu. Časnim, dostojanstvenim, istrajnim, principijelnim, poše u saopštenju za javnost GrO SSP Leskovac „A onda se pojavi (privatna) krivična prijava.Funkcioner SNS… »
Direktor PIO fonda i poslanik SNS prijavio bivšeg radnika za proganjanje, Drašković tvrdi da je meta zbog ukazivanja na…
Rešetka pre 21 dana
Narodni poslanik Srpske napredne stranke iz Leskovca i direktor Filijale PIO fonda Stefan Kitanović podneo je krivičnu prijavu protiv Aleksandra Draškovića, bivšeg radnika te ustanove i člana Izvršnog odbora Stranke slobode i pravde (SSP), zbog sumnje da… »
Vesti dana »
Vučić: Parlamentarni izbori možda i pre moje ostavke, očekujem dobru utamicu, primenićemo preporuke ODIHR
Radio 021 pre 38 minutajoš 31 povezana
Bratunac - 34 godine tuge i sećanja na 3.267 ubijenih Srba; Litija krenula od Hrama ka groblju, predvodi je patrijarh Porfirije
RTV pre 3 minutajoš 23 povezane
Uhapšen naoružani begunac u Novom Sadu za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica: Policija pronašla pištolj, pancir, municiju, falsifikovanu vozačku dozvolu
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 1 satjoš 64 povezane