Повезане вести

Никад згоднија! Барбара одушевила изгледом на промоцији ЕП-ја, на ногама скупоцени комад који жели свака жена

Никад згоднија! Барбара одушевила изгледом на промоцији ЕП-ја, на ногама скупоцени комад који жели свака жена

Телеграф 12.06.2026
Барбара Бобак данас званично представља свој први ЕП, односно први део албума под називом „Биро блуда“, а промоција је одржана у Националној класи, где је певачица још једном показала зашто важи за једну од најатрактивнијих… »
Сви причају о њеном стајлингу: Барбара Бобак у корсету и панталонама које жене обожавају (ФОТО)

Сви причају о њеном стајлингу: Барбара Бобак у корсету и панталонама које жене обожавају (ФОТО)

Нова 12.06.2026
Барбара Бобак данас званично представља свој први ЕП, односно први део албума под називом „Биро блуда“, а промоција је одржана у Националној класи, где је певачица још једном показала зашто важи за једну од најатрактивнијих… »
Смелији стајлинг и халтери у спотовима: Барбара Бобак о реакцијама публике: "Желим им да пробају са партнером"

Смелији стајлинг и халтери у спотовима: Барбара Бобак о реакцијама публике: "Желим им да пробају са партнером"

Телеграф 12.06.2026
Барбара Бобак заблистала је на промоцији свог првог ЕП-ја „Биро блуда“, где се појавила у упечатљивом модном издању које никога није оставило равнодушним. Певачица је за ову прилику одабрала ефектан корсет и панталоне… »
Емина обукла топић, а раван стомак у првом плану: Врели селфи певачице на мрежама сви коментаришу (фото)

Емина обукла топић, а раван стомак у првом плану: Врели селфи певачице на мрежама сви коментаришу (фото)

Блиц 12.06.2026
Изабрала је атрактиван топ који је истакао њену витку линију. Нови дует са Нућијем је песма о којој тренутно сви причају. Емина Јаховић је поново привукла велику пажњу јавности и изазвала лавину позитивних коментара на… »
Грми у топу и шљокичастим панталонама! Емина показала раван стомак, време је стало за њу - сви су у шоку.

Грми у топу и шљокичастим панталонама! Емина показала раван стомак, време је стало за њу - сви су у шоку.

Телеграф 12.06.2026
Емина Јаховић поново је успела да привуче огромну пажњу на друштвеним мрежама, а њене најновије фотографије изазвале су праву лавину коментара. Певачица је позирала испред огледала у модерној комбинацији која је истакла њену… »

Вести дана »