Povezane vesti
"Zbog te kuće sam bankrotirala": Naša pevačica sav novac uložila u biznis na Avali
Nova 12.06.2026
Pevačica Marina Tadić pre nekoliko godina je kupila kuću nadomak Beograda, koju je sredila i sada je izdaje. Marina je priznala da je uložila sav novac u ovaj biznis i da je zbog njega digla kredit koji će morati godinama da otplaćuje. "Zbog te kuće sam… »
Srpska pevačica (42) zbog kuće na Avali bankrotirala. Sve je uložila u novi biznis pa ostala bez dinara: "Dala sam sve što sam…
Blic 12.06.2026
Za ovaj poduhvat morala je da podigne kredit i uloži svu svoju ušteđevinu. Pevačica je iskreno govorila o finansijskim teškoćama i riziku sa kojima se suočila. Pevačica Marina Tadić (42) napravila je veliki iskorak svojevremeno kada je pokrenula privatni… »
Vesti dana »
Turbulencije u Novom Sadu: Tanjga smenjen, a evo ko će voditi Vojvodinu protiv Zvezde
Kurir pre 5 satijoš 23 povezane
(Foto, video) "vatrena oluja" upravo jurca ka ovom gradu! Ovako nešto nikada nije zabeleženo u istoriji evropske zemlje: Građani hitno evakuisani, gromovi tući kroz buktinju
Blic pre 5 satijoš 40 povezanih
(FOTO) Vozilo uletelo među okupljene na LGBT događaju u Berlinu, više povređenih
N1 Info pre 1 danjoš 14 povezanih
Razorno! Rusija će uništiti Ukrajinu – Miršajmer: Zapad je već izgubio!
Večernje novosti pre 4 satijoš 17 povezanih