Povezane vesti
"Zbog te kuće sam bankrotirala": Naša pevačica sav novac uložila u biznis na Avali
Nova pre 2 sata
Pevačica Marina Tadić pre nekoliko godina je kupila kuću nadomak Beograda, koju je sredila i sada je izdaje. Marina je priznala da je uložila sav novac u ovaj biznis i da je zbog njega digla kredit koji će morati godinama da otplaćuje. "Zbog te kuće sam… »
Srpska pevačica (42) zbog kuće na Avali bankrotirala. Sve je uložila u novi biznis pa ostala bez dinara: "Dala sam sve što sam…
Blic pre 9 sati
Za ovaj poduhvat morala je da podigne kredit i uloži svu svoju ušteđevinu. Pevačica je iskreno govorila o finansijskim teškoćama i riziku sa kojima se suočila. Pevačica Marina Tadić (42) napravila je veliki iskorak svojevremeno kada je pokrenula privatni… »
Vesti dana »
Produžen pritvor Saši Vukoviću Bosketu zbog ubistva Baje na Senjaku: Sud saopštio zbog čega svi osumnjičeni ostaju iza rešetaka
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
U Srbiji u narednih sedam dana benzin i dizel jeftiniji za po dva dinara
Nova ekonomija pre 2 satajoš 48 povezanih
Tramp tvrdi da su SAD pobedile u ratu; Iran: Nismo doneli konačnu odluku o sporazumu
RTS pre 9 minutajoš 27 povezanih
Ovo je auto-put Čačak - Kraljevo: Uskoro otvaranje, kolovozi kao pista, evo kako izgleda cela trasa iz drona
Telegraf pre 19 minutajoš 23 povezane