Povezane vesti
Hrvatski voditelj (37) o borbi sa HIV-om: "Ljudima je smetalo što sam u braku sa muškarcem, mi smo normalni"
Blic pre 6 sati
Posebno ga je dirnulo što su i oni koji su ranije imali homofobne stavove prema njemu sada iskazali podršku, što vidi kao važan rezultat svoje iskrenosti. Naglašava da cilj nije bio izazivanje šoka, već približavanje LGBT zajednice i pokazivanje da su… »
"Želeo sam da pokažem ljudima da smo i mi homoseksualci normalni ljudi": Poznati hrvatski voditelj o borbi sa HIV-om
Nova pre 8 sati
Bivši novinar Nove TV Edi Kiseljak govorio je o promenama koje su usledile nakon što je javno podelio svoju priču o životu sa HIV-om. Nakon gostovanja u emisiji „Nedjeljom u 2“ i objavljivanja knjige „Ja sam Edi“, kaže da mu se svakodnevica značajno… »
Vesti dana »
Stradao motociklista iz Srbije u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori: treća pogibija na putevima regiona u zadnja 24 sata
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 34 povezane
Poslušajte kako je Srbin izveo himnu BiH na Mundijalu: Oduševio je čitav stadion i na hiljade Bosanaca...
Telegraf pre 20 minutajoš 24 povezane
Mala matura počinje u ponedeljak polaganjem testa iz maternjeg jezika
Politika pre 3 satajoš 26 povezanih
Cene nafte pale na najniže nivoe u nekoliko nedelja zbog nade u sporazum SAD i Irana
Politika pre 45 minutajoš 52 povezane