Повезане вести

"То дете нема здрав однос са родитељима!" Психолог о језивим порукама које је убица из Рибникара размењивао са својом мајком…

"То дете нема здрав однос са родитељима!" Психолог о језивим порукама које је убица из Рибникара размењивао са својом мајком…

Курир пре 21 дана
Како је Курир писао, током изношења завршних речи у поступку против Миљане и Владимира Кецмановића пред Вишим судом у Београду, Никола Никодиновић, један од адвоката породица убијене деце из Основне школе "Владислав Рибникар"… »
Отац му говорио да је психопата, мајка да ће бити бескућник: Језив однос Кецмановића са сином

Отац му говорио да је психопата, мајка да ће бити бескућник: Језив однос Кецмановића са сином

Телеграф пре 20 дана
Јавност је остала шокирана након што је током изношења завршних речи на суђењу родитељима дечака који је пуцао у Основној школи " Владислав Рибникар" прочитано какве је поруке Миљана Кецмановић размењивала са својим сином… »
"Испод супер породице се крило злостављање детета": Психолог о порукама дечака убице из Рибникара са мајком

"Испод супер породице се крило злостављање детета": Психолог о порукама дечака убице из Рибникара са мајком

Мондо пре 20 дана
У среду 10. јуна изнете су завршне речи на суђењу у случају масакра у Основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару у Београду када је 3. маја 2023. године убијено 10 особа - девет ученика и школски чувар у поступку против… »
"Читао сам писмо старије сестре убијене девојчице. Први пут су ми се руке тресле у судници": Адвокат Стефан Ћорда након…

"Читао сам писмо старије сестре убијене девојчице. Први пут су ми се руке тресле у судници": Адвокат Стефан Ћорда након…

Нова пре 21 дана
Пред Вишим судом у Београду у среду је одржано суђење Владимиру и Миљани Кецмановић, родитељима дечака убице из Огледне основне школе "Владислав Рибникар". На овом рочишту изнете су завршне речи, а адвокат Стефан Ћорда за… »
Нова тужба против Кецмановића и школе

Нова тужба против Кецмановића и школе

Политика пре 21 дана
Како је потврђено за „Политику”, тужбу против тужених, 6. маја Вишем суду у Београду поднела је преко својих родитеља девојчица која је рањена у масакру. Против Миљане и Владимира Кецмановића, родитеља дечака који је 3. маја… »

Вести дана »