Povezane vesti

"Daću ljudima fotokopiju zadnjice": Barbara Bobak bi da volela da se pojavi naga u spotu: "Sve je kod mene za kadar" (video)

"Daću ljudima fotokopiju zadnjice": Barbara Bobak bi da volela da se pojavi naga u spotu: "Sve je kod mene za kadar" (video)

Blic pre 1 dan
Za potrebe spota Barbara tvrdi da bi sve učinila. Otkrila je da je eksperimentisala sa raznim žanrovima. Pevačica Barbara Bobak danas promoviše pesme sa novog albuma koji je nedavno izbacila, a za Blic je iskreno govorila o tome do koje granice bi išla… »
"Snimila bih gola spot, sve za dobar kadar": Barbara Bobak otvoreno o karijeri i šta bi sve uradila zbog pesama

"Snimila bih gola spot, sve za dobar kadar": Barbara Bobak otvoreno o karijeri i šta bi sve uradila zbog pesama

Mondo pre 1 dan
Pevačica Barbara Bobak održala je promociju prvog dela albuma "Biro Bluda" i oduševila sve prisutne svojim stajlingom u jednom restoranu u Beogradu. Pevačica je otkrila detalje o novoj pesmi i imenu koje je mnoge iznenadio, ali i o budućim projektima… »
Pesme koje živim: Barbara Bobak o novom EP-ju, spotovima koji nemaju granice - "Pojavila bih se naga" (foto)

Pesme koje živim: Barbara Bobak o novom EP-ju, spotovima koji nemaju granice - "Pojavila bih se naga" (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
MUZIČKA zvezda Barbara Bobak održala je promociju mini-albuma, EP-ja "Biro bluda" i oduševila sve prisutne svojim stajlingom. Foto: Novosti Pevačica je otkrila detalje o novoj pesmi i imenu koje je mnoge iznenadio. - Iz dva razloga. Odlučila sam da će… »
Barbara Bobak o najprovokativnijem projektu i fotokopijama o kojima bruje mreže: "Daću ljudima primerak..."

Barbara Bobak o najprovokativnijem projektu i fotokopijama o kojima bruje mreže: "Daću ljudima primerak..."

Telegraf pre 1 dan
Mlada i uspešna pevačica, Barbara Bobak, danas je organizovala promociju novih pesama, a nesvakidašnjim stajlingom oduševila je sve prisutne. Za ovu specijalnu priliku odabrala je efektan korset u formi torbe i pantalone, istakavši vitku figuru, dok su… »
"Snimila bih spot gola" Barbara Bobak o novom projektu i spotovima koji nemaju granice: Jedan dan visim, drugi vozim, treći…

"Snimila bih spot gola" Barbara Bobak o novom projektu i spotovima koji nemaju granice: Jedan dan visim, drugi vozim, treći…

Kurir pre 1 dan
Barbara Bobak održala je promociju prvog dela albuma "Biro Bluda" i oduševila sve prisutne svojim stajlingom. Pevačica je otkrila detalje o novoj pesmi i imenu koje je mnoge iznenadio. - Iz dva razloga. Odlučila sam da će svi moji projekti da počinju sa… »

Vesti dana »

Vreme danas: Pretežno sunčano i toplije

Vreme danas: Pretežno sunčano i toplije

Nedeljnik pre 55 minutajoš 27 povezanih
Njujork Niks osvojili NBA šampionat posle više od pola veka

Njujork Niks osvojili NBA šampionat posle više od pola veka

BBC News pre 25 minutajoš 39 povezanih
Katar golom u nadoknadi do boda protiv Švajcarske

Katar golom u nadoknadi do boda protiv Švajcarske

Nedeljnik pre 1 satjoš 34 povezane
Srbija se setila moskovske večeri 2018. godine /video/

Srbija se setila moskovske večeri 2018. godine /video/