Povezane vesti
Novu pesmu Petra Nisića podržala najpraćenija regionalna zvezda!
Svet & Skandal pre 21 dana
Mlada muzička zvezda Petar Nisić pre samo nekoliko dana objavio je novu pesmu “Oko moje”, koja je već privukla pažnju javnosti a sada je dobila i podršku od strane jedne od najvećih imena domaće estrade. Pevačica Seka Aleksić odlučila je da putem svog… »
Novu pesmu Petra Nisića podržala najpraćenija regionalna zvezda: "Izuzetno sam srećan i ponosan"
Kurir pre 21 dana
Mlada muzička zvezda Petar Nisić pre samo nekoliko dana objavio je novu pesmu “Oko moje”, koja je već privukla pažnju javnosti a sada je dobila i podršku od strane jedne od najvećih imena domaće estrade. Pevačica Seka Aleksić odlučila je da putem svog… »
Seka Aleksić podržala mladu zvezdu: Nakon njene objave pesma Petra Nisića doživela pravi bum
Nova pre 22 dana
Mlada muzička nada Petar Nisić pre nekoliko dana predstavio je novu pesmu „Oko moje“, a reakcije publike ne prestaju da stižu. Numera je za kratko vreme privukla veliku pažnju na društvenim mrežama i muzičkim platformama, a sada je dobila i podršku jedne… »
Vesti dana »
Nepregledne kolone ljudi na ispraćaju ajatolaha Hamneja, Modžtaba želi da prisustvuje očevoj sahrani
Sputnik pre 16 minutajoš 24 povezane
Putin: Moskva i Vašington imaju posebnu odgovornost za svetsku bezbednost
Politika pre 2 satajoš 24 povezane
(Foto) U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 21 povezana
Ukrajina izvela veliki napad dronovima na Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Vozinja otkrio zašto je Leo najveći: „Mesi me je zagrlio i rekao da sam sjajan“
Sputnik pre 16 minutajoš 70 povezanih