Povezane vesti
Novu pesmu Petra Nisića podržala najpraćenija regionalna zvezda!
Svet & Skandal 12.06.2026
Mlada muzička zvezda Petar Nisić pre samo nekoliko dana objavio je novu pesmu “Oko moje”, koja je već privukla pažnju javnosti a sada je dobila i podršku od strane jedne od najvećih imena domaće estrade. Pevačica Seka Aleksić odlučila je da putem svog… »
Novu pesmu Petra Nisića podržala najpraćenija regionalna zvezda: "Izuzetno sam srećan i ponosan"
Kurir 12.06.2026
Mlada muzička zvezda Petar Nisić pre samo nekoliko dana objavio je novu pesmu “Oko moje”, koja je već privukla pažnju javnosti a sada je dobila i podršku od strane jedne od najvećih imena domaće estrade. Pevačica Seka Aleksić odlučila je da putem svog… »
Seka Aleksić podržala mladu zvezdu: Nakon njene objave pesma Petra Nisića doživela pravi bum
Nova 12.06.2026
Mlada muzička nada Petar Nisić pre nekoliko dana predstavio je novu pesmu „Oko moje“, a reakcije publike ne prestaju da stižu. Numera je za kratko vreme privukla veliku pažnju na društvenim mrežama i muzičkim platformama, a sada je dobila i podršku jedne… »
Vesti dana »
Desetine hiljada ljudi beže od požara u Francuskoj, u Španiji vanredna situacija
Biznis.rs pre 1 satjoš 31 povezana
Sunčana i toplija subota širom Srbije, od nedelje stižu pljuskovi i grmljavina
Glas juga pre 4 satijoš 21 povezana
U Indoneziji spaseno 11 evropskih turista, traga se za kapetanom glisera
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
Borko Stefanović: Vučić nije zaslužan za ukidanje američkih carina Srbiji
Vreme pre 1 satjoš 13 povezanih
AMSS: Na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju od 20 minuta do sat i po, najduže na Preševu
Insajder pre 1 minutjoš 12 povezanih