Povezane vesti

Novu pesmu Petra Nisića podržala najpraćenija regionalna zvezda: "Izuzetno sam srećan i ponosan"

Novu pesmu Petra Nisića podržala najpraćenija regionalna zvezda: "Izuzetno sam srećan i ponosan"

Kurir pre 4 sati
Mlada muzička zvezda Petar Nisić pre samo nekoliko dana objavio je novu pesmu “Oko moje”, koja je već privukla pažnju javnosti a sada je dobila i podršku od strane jedne od najvećih imena domaće estrade. Pevačica Seka Aleksić odlučila je da putem svog… »
Novu pesmu Petra Nisića podržala najpraćenija regionalna zvezda!

Novu pesmu Petra Nisića podržala najpraćenija regionalna zvezda!

Svet & Skandal pre 4 sati
Mlada muzička zvezda Petar Nisić pre samo nekoliko dana objavio je novu pesmu “Oko moje”, koja je već privukla pažnju javnosti a sada je dobila i podršku od strane jedne od najvećih imena domaće estrade. Pevačica Seka Aleksić odlučila je da putem svog… »
Seka Aleksić podržala mladu zvezdu: Nakon njene objave pesma Petra Nisića doživela pravi bum

Seka Aleksić podržala mladu zvezdu: Nakon njene objave pesma Petra Nisića doživela pravi bum

Nova pre 6 sati
Mlada muzička nada Petar Nisić pre nekoliko dana predstavio je novu pesmu „Oko moje“, a reakcije publike ne prestaju da stižu. Numera je za kratko vreme privukla veliku pažnju na društvenim mrežama i muzičkim platformama, a sada je dobila i podršku jedne… »

Vesti dana »