Povezane vesti
Sa 54 godine izgleda kao avion! Pevačica otkrila tajnu mladolikog izgleda: Sva sam izbotoksirana i upeglana
Kurir 12.06.2026
Pevačica i nekadašnja mis Jugoslavije, Andrijana Anči Dabetić, poslednjih meseci ponovo je u centru pažnje zahvaljujući povratku na javnu scenu i osveženom izgledu koji nije prošao nezapaženo. Za razliku od mnogih poznatih ličnosti koje o estetskim… »
Dvojnica Melanije Tramp na našoj estradi, priznala da joj imponuje: "Noge sam osigurala! Sva sam upeglana i izbotoksirana"
Blic 12.06.2026
Otvoreno govori o estetskim zahvatima koje je radila i ističe da ulaže u svoj izgled. U poslednje vreme javnost i kolege upoređuju njen izgled sa Melanijom Tramp, što ona doživljava kao kompliment. Pevačica i nekadašnja mis Jugoslavije, Andrijana Anči… »
Vesti dana »
Pred Mitrovčanima nešto prijatniji dan, zatim temperatura ponovo raste
Ozon pre 27 minutajoš 14 povezanih
Ovo su pravila Elite 10! Kada su takmičari čuli šta je produkcija dozvolila samo Miljani Kulić zanemeli su: "Vama je to strogo zabranjeno"
Blic pre 37 minutajoš 15 povezanih
Nakon tročasovnog sastanka sa Putinom, američki avion sleteo u Žešov
Politika pre 57 minutajoš 11 povezanih
Užasna nesreća na putu Novi Pazar - Raška: Jedan poginuo, više povređenih, vozilo stalo zbog kvara a onda se u njega silovito zakucalo drugo
Kurir pre 12 minutajoš 8 povezanih