Povezane vesti
Sa 54 godine izgleda kao avion! Pevačica otkrila tajnu mladolikog izgleda: Sva sam izbotoksirana i upeglana
Kurir pre 4 sati
Pevačica i nekadašnja mis Jugoslavije, Andrijana Anči Dabetić, poslednjih meseci ponovo je u centru pažnje zahvaljujući povratku na javnu scenu i osveženom izgledu koji nije prošao nezapaženo. Za razliku od mnogih poznatih ličnosti koje o estetskim… »
Dvojnica Melanije Tramp na našoj estradi, priznala da joj imponuje: "Noge sam osigurala! Sva sam upeglana i izbotoksirana"
Blic pre 6 sati
Otvoreno govori o estetskim zahvatima koje je radila i ističe da ulaže u svoj izgled. U poslednje vreme javnost i kolege upoređuju njen izgled sa Melanijom Tramp, što ona doživljava kao kompliment. Pevačica i nekadašnja mis Jugoslavije, Andrijana Anči… »
Vesti dana »
Ispovest sa ROBIJE! Rasta: IMAO SAM 100 KILA! SPAVAO SA 12 LJUDI!
Svet & Skandal pre 19 minutajoš 41 povezana
Dvoje državljana Srbije poginulo u saobraćajnim nesrećama u Crnoj Gori, oboje bili na motociklima
Danas pre 0 minutajoš 34 povezane
Poslušajte kako je Srbin izveo himnu BiH na Mundijalu: Oduševio je čitav stadion i na hiljade Bosanaca...
Telegraf pre 19 minutajoš 24 povezane
Mala matura za osmake počinje u ponedeljak polaganjem testa iz maternjeg jezika
Euronews pre 4 satijoš 26 povezanih
Cene nafte pale na najniže nivoe u nekoliko nedelja zbog nade u sporazum SAD i Irana
RTV pre 55 minutajoš 52 povezane