Povezane vesti
Serija koja je "zalepila" gledaoce za ekran: Obožavaoci je gledaju u jednom dahu VIDEO
B92 12.06.2026
Gledaoci na društvenim mrežama ne prestaju da hvale Netflixovu seriju koja ih je, kako tvrde, toliko prikovala za ekrane da su je odgledali u jednom dahu, ostajući budni do ranih jutarnjih sati. Sve je počelo objavom na TikToku, gde je korisnica poznata… »
"Preporučite mi seriju zbog koje ćemo suprug i ja ostati budni do 3 ujutru": Ova objava izazvala je lavinu komentara, a sve se…
Blic 12.06.2026
Serija 'The Beast In Me' na Netfliksu je postala hit među gledaocima na društvenim mrežama. Korisnici su je preporučivali kao izuzetno napetu i zanimljivu, koju je teško prestati gledati. Gledaoci na društvenim mrežama ne prestaju da hvale Netfliksovu… »
Vesti dana »
Brnabić: Vladajuća koalicija obezbedila potpise za sednicu o nepoverenju Vladi
In medija pre 10 satijoš 44 povezane
Rat u Ukrajini: Broj poginulih u ruskom raketnom napadu na Kijevsku oblast porastao na 10, ranjeno 100
Euronews pre 1 danjoš 34 povezane
Kalas: Tražićemo objašnjenje od SAD za nove carine, optužbe na račun EU neosnovane
Beta pre 8 satijoš 54 povezane
Probudite se uz Euronews Jutro: Kako će ukidanje američkih carina uticati na investicije i kreditni rejting naše zemlje
Euronews pre 4 satijoš 20 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin poskupeli za dva dinara
Naslovi.ai pre 3 satajoš 42 povezane