Povezane vesti
Zvezda pronašla novu "osmicu", Balov potpisao na četiri godine
RTS pre 2 sata
Bugarski fudbaler Kristijan Balov novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je beogradski klub. Balov (19) je sa Crvenom zvezdom potpisao potpisao četvorogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj osam. Bugarski… »
Kristijan Balov novi fudbaler Crvene zvezde
Serbian News Media pre 1 sat
Bugarski fudbaler Kristijan Balov novi je igrač Crvene zvezde, preneo je danas beogradski klub. Balov je sa crveno-belima potpisao četvorogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu, a u novom klubu nosiće dres sa brojem osam… »
Bugari trljaju ruke: Balov Zvezdu košta 3.000.000 evra
Sport klub pre 2 sata
Sve je završeno i potpisano u četvrtak uveče, a sada je Crvena zvezda ozvaničila angažovanje Kristijana Balova. Ugovor je potpisan na četiri godina, a rukovodstvo Slavije uspelo je da se izbori za obeštećenje od 3.000.000 evra. Predsednik Slavije Slavije… »
Crvena zvezda dovela čudo od deteta: Bugari tražili milione, Kristijan stigao na "Marakanu"
Mondo pre 2 sata
Crvena zvezda je konačno završila posao i dovela Kristijana Balova. Krilni napadač iz Bugarske dugo je bio na radaru crveno-belih i pominjao se kao potencijalno pojačanje, a sada je i zvanično stavio potpis na ugovor. Balov će u Crvenoj zvezdi nositi… »
Bugarin stigao u Zvezdu
Sputnik pre 1 sat
Kristijan Balov, bugarski fudbaler, potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom. Novo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je Kristijan Balov, koji nastupa na poziciji krilnog napadača. Reprezentativac Bugarske je potpisao četvorogodišnji ugovor sa… »
Zvezda dovela bugarskog reprezentativca: Balov potpisao na četiri godine
Politika pre 2 sata
Crvena zvezda je dovela novo pojačanje u ofanzivnom delu tima — mladi bugarski reprezentativac Kristijan Balov potpisao je ugovor na četiri godine sa opcijom produžetka na još jednu sezonu. Mladi krilni napadač, reprezentativac Bugarske, potpisao je… »
Zvanično: Crvena zvezda dovela reprezentativca Bugarske!
Hot sport pre 2 sata
Ozbiljno se radi u Ljutice Bogdana! Novo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je Kristijan Balov, koji nastupa na poziciji krilnog napadača. Reprezentativac Bugarske je potpisao četvorogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još… »
Zvezda ozvaničila novo pojačanje: Kristijan Balov stigao na Marakanu
Kurir pre 2 sata
Balov je sa crveno-belima potpisao četvorogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu, a u novom klubu nosiće dres sa brojem osam. Mladi fudbaler nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u redove srpskog šampiona. "Srećan sam što sam… »
Zvanično - Zvezda ima novu "osmicu": "Najveći klub na Balkanu!"
Sportske.net pre 2 sata
Novo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku je levokrilni napadač Kristijan Balov. Reprezentativac Bugarske je potpisao četvorogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio broj "8", a vrednost transfera iznosi… »
Bugarin stigao u Zvezdu: "Ostvario mi se san iz detinjstva"
Nova pre 2 sata
Fudbalski klub Crvena zvezda zvanično je jači za reprezentativca Bugarske, Kristijana Balova. Balov je potpisao četvorogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu. Zadužio je broj osam. "Srećan sam što sam ovde u Beogradu, u… »
Zvezda sve jača: Kristijan Balov stigao u pohod na Ligu šampiona!
Večernje novosti pre 2 sata
NASTAVLjA Crvena zvezda sa jačanjem tima za sezonu 2026/27. Šampion Srbije doveo je i treće pojačanje u letnjem prelaznom roku. FOTO: FK Crvena zvezda U klub iz Ljutice Bogdana je stigao Kristijan Balov. Bugarski reprezentativac je u Beograd došao iz… »
Zvezda ozvaničila treće pojačanje: "Ostvario mi se san!"
B92 pre 2 sata
Crvena zvezda predstavila je novo pojačanje u letnjem prelaznom roku, bugarskog reprezentativca Kristijana Balova, koji igra na poziciji krilnog napadača. Mladi fudbaler potpisao je četvorogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu… »
Zvezda predstavila novo pojačanje, krilo iz Bugarske poručuje: "To je moj san, pratio sam..."
Telegraf pre 2 sata
Novo poјačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku јe Kristiјan Balov, koјi nastupa na poziciјi krilnog napadača. Reprezentativac Bugarske јe potpisao četvorogodišnji ugovor sa opciјom produžetka saradnje na јoš јednu sezonu i zadužio broј 8. - Srećan… »
Vesti dana »
Saopštenja bez dokaza: Ko je odgovoran za kontradiktorne informacije o toku istrage ubistva u restoranu „27“ na Senjaku (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 39 povezanih
Još jedna tragedija na crnogorskim putevima! Motociklista iz Srbije poginuo u tunelu Ivica: treća žrtva saobraćajnih nesreća za 16 sati
Kurir pre 49 minutajoš 30 povezanih
Da li je vreme da se ulaže u američku berzu posle prognoze da će akcije rasti do kraja 2027. godine?
Nedeljnik pre 4 satijoš 49 povezanih
Koji obrazovni profili najviše privlače buduće srednjoškolce u Srbiji: "Raste interesovanje za stručne škole i zanate"
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 26 povezanih
Sporazum SAD i Irana na vidiku: Pakistanski premijer otkrio -dogovoreno je
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih