Povezane vesti
Knjiga "Diši, ovde sam" - svedočanstvo pobede: Sa samo 16 godina pobedila jednu od najtežih bolesti, Juingov sarkom
Euronews 12.06.2026
Ivana Gligorić je sa samo 16 godina pobedila jednu od najtežih bolesti, Juingov sarkom. Iskreno svedočanstvo o borbi sa retkom vrstom karcinoma napisala je u knjizi "Diši, ovde sam". Ona je osnovala udruženje "Humanitarac". Gligorić za Euronews Srbija… »
"Hajde da razgovaramo": Ivana Gligorić u knjizi "Diši, ovde sam" o borbi sa retkim karcinomom
Euronews 12.06.2026
Emisija "Hajde da razgovaramo" donosi svež pristup aktuelnim temama iz svakodnevnog života. Gledaoci Euronews Srbije mogu svakog radnog dana od 16.00 do 17.30 da uživaju u razgovorima koji se tiču porodice, društva, psihologije, ekonomije i drugih… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 30 povezanih
Opozicija o zapaljenom automobilu tužioca: Politika zastrašivanja, hitno saopštiti ime počinioca
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Zemljotres u Indoneziji: 53 žrtve i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih
Skoro svi požari u Srbiji lokalizovani ili ugašeni: Najteže u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Sputnik pre 32 minutajoš 18 povezanih
Poljoprivrednici iz Aradca protestovali zbog cene suncokreta i problema sa trasom auto-puta Zrenjanin-Novi Sad
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana