Povezane vesti
Knjiga "Diši, ovde sam" - svedočanstvo pobede: Sa samo 16 godina pobedila jednu od najtežih bolesti, Juingov sarkom
Euronews 12.06.2026
Ivana Gligorić je sa samo 16 godina pobedila jednu od najtežih bolesti, Juingov sarkom. Iskreno svedočanstvo o borbi sa retkom vrstom karcinoma napisala je u knjizi "Diši, ovde sam". Ona je osnovala udruženje "Humanitarac". Gligorić za Euronews Srbija… »
"Hajde da razgovaramo": Ivana Gligorić u knjizi "Diši, ovde sam" o borbi sa retkim karcinomom
Euronews 12.06.2026
Emisija "Hajde da razgovaramo" donosi svež pristup aktuelnim temama iz svakodnevnog života. Gledaoci Euronews Srbije mogu svakog radnog dana od 16.00 do 17.30 da uživaju u razgovorima koji se tiču porodice, društva, psihologije, ekonomije i drugih… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
VIDEO Snimci zapaljenog automobila tužioca Vujičića, studenti pozvali večeras na protest u Valjevu
Nova pre 19 minutajoš 32 povezane
Protest ratara na putu Zrenjanin-Novi Sad, nezadovoljni otkupnom cenom suncokreta
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih
Čaušić: Vetar rasplamsao požar u Deliblatskoj peščari, kritično i na planini Stolovi
Nova pre 44 minutajoš 15 povezanih