Повезане вести
Све зависи од неколико људи; Ове године могућ велики преокрет
Б92 пре 1 дан
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да би ратови у Украјини и на Блиском истоку могли бити окончани већ до краја ове године, уколико, како је навео, "постоји политичка воља неколико људи који о томе одлучују"… »
Лукашенко тврди: Ево кад ће доћи до мира у Украјини и на Блиском истоку
Вечерње новости пре 1 дан
УВЕРЕН сам да ће се сукоби у Украјини и на Блиском истоку завршити ове године, рекао је белоруски председник Александар Лукашенко у интервјуу за телевизију „Ал Арабија“, пренела је белоруска државна новинска агенција Белта. Фото… »
Лукашенко уверен: Мир у Украјини и на Блиском истоку до краја године
Спутник пре 1 дан
Уверен сам да ц́е се сукоби у Украјини и на Блиском истоку завршити ове године, рекао је белоруски председник Александар Лукашенко у интервјуу за телевизију „Ал Арабија“, пренела је белоруска државна новинска агенција Белта. Он… »
Лукашенко: Ратови у Украјини и на Блиском истоку могу бити окончани ове године
Политика пре 1 дан
„Све зависи од воље неколико људи који о томе одлучују “. Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да би ратови у Украјини и на Блиском истоку могли бити окончани већ до краја ове године, уколико, како је навео… »
Вести дана »
Техеран и Вашингтон пред историјским споразумом: У игри 25 милијарди долара и крај нуклеарних амбиција
Нова пре 1 сатјош 37 повезаних
Временска прогноза за понедељак 15. јун 2026: Сутра претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 11 минутајош 39 повезаних
Вучић: Доказано да звучног топа није било, увек сам сметао страном фактору
Бета пре 2 сатајош 18 повезаних