Povezane vesti
Kako je pesma Dubioze kolektiva stara 15 godina postala himna BiH na Mundijalu? FOTO/VIDEO
B92 pre 21 dana
Neki su je već proglasili nezvaničnom himnom Svetskog prvenstva u fudbalu 2026. Kako je jedna pesma Dubioze kolektiv stara više od deset godina uspela da osvoji Balkan - a i mnogo šire? Mnogi verovatno nikada nisu čuli refren „"I am from Bosnia, take me… »
Kako je stara pesma Dubioze kolektiv postala navijačka himna
N1 Info pre 21 dana
Neki su je već proglasili nezvaničnom himnom Svetskog prvenstva u fudbalu 2026. Kako je jedna pesma Dubioze kolektiv stara više od deset godina uspela da osvoji Balkan – a i mnogo šire? Mnogi verovatno nikada nisu čuli refren „I am from Bosnia, take me… »
Kako je stara pesma Dubioze kolektiv postala navijačka himna
Dojče vele pre 22 dana
Neki su je već proglasili nezvaničnom himnom Svetskog prvenstva u fudbalu 2026. Kako je jedna pesma Dubioze kolektiv stara više od deset godina uspela da osvoji Balkan – a i mnogo šire? Mnogi verovatno nikada nisu čuli refren „I am from Bosnia, take me… »
Vesti dana »
Dva i po veka SAD: Ciljevi češće ostvarivani vojnom silom nego diplomatijom
Vreme pre 1 satjoš 24 povezane
U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
N1 Info pre 3 satajoš 21 povezana
Ukrajina izvela veliki napad dronovima na Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih