Povezane vesti
„Ne hodam, jedva govorim…“ Teška ispovest Vedrane Rudan o borbi sa rakom, bolest joj uzela telo, ali ne i reči
Dnevnik pre 1 dan
Spisateljica Vedrana Rudan bori se sa karcinomom, a svoje misli i osećanja često deli sa ljudima na svom blogu. Nedavno je izjavila da se stanje pogoršalo, ali, kako piše: "Život je ipak lep". Kolumnu koju je Vedrana Rudan objavila na svom blogu… »
"Želim smrt i pokušavam da ne plačem": Potresna objava Vedrane Rudan o borbi protiv karcinoma: "Život mi je postao…
Kurir pre 1 dan
Poznata književnica Vedrana Rudan hrabro se bori sa karcinomom, a svoje misli i zapažanja deli sa čitaocima na svom blogu. Ona ističe da oko sebe ima ljude koje voli i poručuje: „Život je ipak lep“. Kolumnu koju je Vedrana objavila na svom blogu… »
"Ne hodam, ruke mi se tresu, u ustima imam afte" Potresno pismo Vedrane Rudan koja se bori sa rakom
Telegraf pre 1 dan
Spisateljica Vedrana Rudan bori se sa karcinomom, a svoje misli i osećanja često deli sa ljudima na svom blogu. Nedavno je izjavila da se stanje pogoršalo, ali, kako piše: "Život je ipak lep". Kolumnu koju je Vedrana Rudan objavila na svom blogu… »
"Ne hodam, ruke mi se tresu, u ustima afte" Potresno pismo Vedrane Rudan: "Da sam to znala život bi mi bio radost i smeh"
Blic pre 1 dan
Piše o osećaju izolacije, bolničkim danima i iskrenim razgovorima sa ljudima u sličnim situacijama. Uprkos želji za mirom i povremenim mislima o smrti, pronalazi male radosti u svakodnevnim susretima i gestovima. Vedrana Rudan bori se sa karcinomom, a… »
"Ne hodam, ruke mi se tresu, jedva dišem. Ipak, život je lep": Potresan novi tekst Vedrane Rudan
Nova pre 1 dan
Književnica Vedrana Rudan privukla je pažnju najnovijim tekstom na svom blogu. Ona je pisala o svojoj borbi sa kancerom i tome koji trenuci joj donose radost. Kolumnu koju je objavila na svom blogu rudan.info prenosimo u celosti: "Danas sam uz pomoć muža… »
Vesti dana »
RHMZ izdao hitno upozorenje: Snažno nevreme večeras pogađa Srbiju, očekuju se grad i olujni vetar
NIN pre 36 minutajoš 30 povezanih
Tramp tvrdi "danas će biti potpisan sporazum", Teheran to dovodi u pitanje
BBC News pre 36 minutajoš 27 povezanih
Turska je napadala, ali je Australija davala golove: Veliko iznenađenje i sjajna pobeda „Ozija“ na početku Svetskog prvenstva
Danas pre 2 satajoš 34 povezane