Povezane vesti
Kadirov: Ukrajina ne bi trebalo da postoji kao država
RTV 12.06.2026
GROZNI - Čečenski lider Ramzan Kadirov izjavio je danas da Ukrajina ne bi trebalo da postoji kao država i založio se za oštrije mere. "Ako mene pitate, trebalo bi da preuzmemo celu Ukrajinu. Jer danas oni ispaljuju rakete na civile, na civilnu… »
"Ukrajina ne bi trebalo da postoji. Nastavićemo da uništavamo"
B92 12.06.2026
Čečenski lider Ramzan Kadirov izjavio je danas da Ukrajina ne bi trebalo da postoji kao država i založio se za oštrije mere. "Ako mene pitate, trebalo bi da preuzmemo celu Ukrajinu. Jer danas oni ispaljuju rakete na civile, na civilnu infrastrukturu –… »
Kadirov: Ukrajina ne treba da postoji kao država
Politika 12.06.2026
Tvrdi da Rusija ratuje protiv desetina država koje podržavaju Ukrajinu. Čečenski lider Ramzan Kadirov izjavio je danas da Ukrajina ne bi trebalo da postoji kao država i založio se za oštrije mere. „Ako mene pitate, trebalo bi da preuzmemo celu Ukrajinu… »
Vesti dana »
Čak 200.000 ljudi evakuisano u Francuskoj: Ovde sve gori, 32.000 hektara otišlo u pepeo, vojska na terenu
Telegraf pre 57 minutajoš 33 povezane
Danas pretežno sunčano, a onda sledi preokret: Kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana?
NIN pre 4 satijoš 24 povezane
Ko najviše zarađuje u Srbiji: Programeri na vrhu liste, najniže plate u jednoj delatnosti
Euronews pre 2 minutajoš 18 povezanih
Pojačan saobraćaj na Horgošu — na ulaz u Srbiju čeka se oko 30 minuta, očekuju se i veće gužve
Sputnik pre 32 minutajoš 15 povezanih
Pretres kuće doveo do hapšenja: Pao sa 75 grama marihuane
Zrenjaninski pre 28 minutajoš 16 povezanih