Povezane vesti

"Može da bude u intimnoj vezi sa drugom, ali da ja to znam i gledam": Supruga Marka Kona šokirala izjavom

"Može da bude u intimnoj vezi sa drugom, ali da ja to znam i gledam": Supruga Marka Kona šokirala izjavom

Nova pre 1 sat
Milica Kon izjavila je da njen suprug Marko može imati drugu ženu, ali se ne sme zaljubiti. Milica Kon i Marko Kon važe za jedan od skladnijih parova na estradnoj sceni. Milica je sada u emisiji "Bunker" kod Lune Đogani govorila o njihovom odnosu, a ono… »
"Može da bude u intimnoj vezi sa drugom ženom, mogu i da gledam" Poznata voditeljka iznela šokantan stav o mužu: "Samo ja to…

"Može da bude u intimnoj vezi sa drugom ženom, mogu i da gledam" Poznata voditeljka iznela šokantan stav o mužu: "Samo ja to…

Blic pre 3 sata
Izjavila je da njen suprug podržava njenu slobodu, finansira joj izlaske sa drugaricama. Milica kaže da se i dalje oseća kao devojka zahvaljujući ovoj slobodi. Poznata voditeljka i supruga kompozitora Marka Kona, Milica Kon, šokirala je javnost svojim… »
"Može da spava sa drugom ženom, mogu da gledam, a ako se zaljubi razočaraću se" Milica Kon otkrila sve o odnosu sa suprugom…

"Može da spava sa drugom ženom, mogu da gledam, a ako se zaljubi razočaraću se" Milica Kon otkrila sve o odnosu sa suprugom…

Kurir pre 3 sata
Milica Kon i Marko Kon važe za jedan od skladnijih parova na estradnoj sceni. Milica je sada u emisiji "Bunker" kod Lune Đogani govorila o njihovom odnosu, a ono što je i voditeljku iznadilo, a i publiku je trenutak kada je Milica odgovarala na pitanje o… »
"Može da bude u intimnoj vezi sa drugom, ali da ja to znam i da gledam" Milica Kon šokirala izjavom o mužu

"Može da bude u intimnoj vezi sa drugom, ali da ja to znam i da gledam" Milica Kon šokirala izjavom o mužu

Telegraf pre 3 sata
Poznata voditeljka i supruga kompozitora Marka Kona, Milica Kon, gostovala je kod Lune Đogani u emisiji, gde je šokirala sve svojim stavom. Otvoreno je govorila o svojim stavovima u braku, kada je bez dlake na jeziku priznala da bi svom partneru… »

Vesti dana »