Povezane vesti

"Ne mogu da kažem da je bila oduševljena kada me je videla": Evo kako je počela ljubav Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića…

"Ne mogu da kažem da je bila oduševljena kada me je videla": Evo kako je počela ljubav Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića…

Kurir pre 1 sat
Ugledni dramski umetnici Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihove sudbine ukrstile su se na filmskom setu, a pre nego što je otpočeo romansu sa Slobodom, Vojin je iza sebe… »
"Nije bila oduševljena kada me je videla": Vojin Ćetković se oženio drugom odmah nakon što je upoznao Slobodu

"Nije bila oduševljena kada me je videla": Vojin Ćetković se oženio drugom odmah nakon što je upoznao Slobodu

Mondo pre 1 sat
Poznati glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Oni su se upoznali na snimanju filma, a pre toga, Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović. "Vojina znam još od 17. godine, kada… »
"Nije bila oduševljena kada me je videla": Ovako je počela ljubav Slobode i Vojina

"Nije bila oduševljena kada me je videla": Ovako je počela ljubav Slobode i Vojina

Nova pre 2 sata
Poznati glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Oni su se upoznali na snimanju filma, a pre toga, Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović. - Vojina znam još od 17. godine, kada… »
"Nije bila oduševljena kada me je videla" Ovako je počela ljubav Slobode i Vojina: "Snimali smo seriju, narednog dana se…

"Nije bila oduševljena kada me je videla" Ovako je počela ljubav Slobode i Vojina: "Snimali smo seriju, narednog dana se…

Blic pre 2 sata
Oboje naglašavaju važnost ljubavi i razumevanja za uspešan brak, ističući da i pored uspona i padova, sve rešavaju razgovorom i ljubavlju. Nedavno su se preselili iz Novog Beograda u Zemun zajedno sa ćerkama Milom i Verom, želeći veći životni prostor… »

Vesti dana »