Povezane vesti

Luna Đogani davala 10.000 evra za godinu u privatnoj školi: "Najviša ocena mi je uvek bila trojka".

Luna Đogani davala 10.000 evra za godinu u privatnoj školi: "Najviša ocena mi je uvek bila trojka".

Mondo pre 1 sat
Luna Đogani danas je uspešna voditeljka i jutjuberka, takođe je poznata kao rijaliti učesnica. Pobedila je svojevremeno u drugoj sezoni "Zadruge", a mnogi ne znaju detalje njenog obrazovanja. Luna Đogani je završila privatnu umetničku srednju školu, gde… »
Gagi i Anabela pukli 40.000 evra na Lunino školovanje: Putovala po Evropi i uživala, samo 15 đaka bilo u odeljenju: Evo šta je…

Gagi i Anabela pukli 40.000 evra na Lunino školovanje: Putovala po Evropi i uživala, samo 15 đaka bilo u odeljenju: Evo šta je…

Kurir pre 2 sata
Luna Đogani, danas je uspešna influenserka i voditeljka, a malo ko zna da je završila privatnu umetničku srednju školu, gde je bila na dramskom smeru. Kako prenose mediji, godinu dana školovanja u pomenutoj školi je koštalo 10.000 evra, pa je za 4 godine… »
Evo šta je završila Luna Đogani, školu plaćala 10.000€ godišnje: Sedeli smo na lejzibegovima i gledali filmove

Evo šta je završila Luna Đogani, školu plaćala 10.000€ godišnje: Sedeli smo na lejzibegovima i gledali filmove

Telegraf pre 3 sata
Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani, danas je voditeljka i jutjuberka i odlično zarađuje za život, a mnogi ne znaju detalje njenog obrazovanja. Luna Đogani je završila privatnu umetničku srednju školu, gde je bila na dramskom smeru. Jedna godina… »
Godinu plaćala: 10.000 evra Ovu privatnu školu je završila Luna Đogani, a onda je upisala fakultet: "Najveća ocena mi je bila…

Godinu plaćala: 10.000 evra Ovu privatnu školu je završila Luna Đogani, a onda je upisala fakultet: "Najveća ocena mi je bila…

Blic pre 3 sata
Završila je privatnu umetničku srednju školu na dramskom smeru, gde je školarina iznosila 10.000 evra godišnje. Tokom školovanja uživala je u opuštenoj atmosferi, mnogim putovanjima i dodatnim pogodnostima u školi. Luna Đogani danas je uspešna voditeljka… »

Vesti dana »