Povezane vesti
Našeg repera devojka varala, pa ostavila zbog drugog: "Plakao sam 100 dana zaredom"
Mondo pre 5 sati
Reper Branko Kljajić, poznatiji kao Fox, srpski je muzičar omiljen među mlađom publikom. On je nedavno po prvi put otvorio dušu i govorio o emocijama i odnosu sa partnerkama. Kako kaže, jedan raskid ga je mnogo zaboleo. On je doživeo izdaju od svoje… »
"Prevarila me je i otišla s drugim, to je to" Reper se oglasio nakon raskida: Plakao sam...
Kurir pre 6 sati
Branko Kljajić, poznatiji kao Fox, srpski je muzičar omiljen među mlađom publikom. On je nedavno po prvi put otvorio dušu i govorio o emocijama i odnosu sa partnerkama. Kako kaže, jedan raskid ga je mnogo zaboleo. On je doživeo izdaju od svoje emototivne… »
"Plakao sam 100 dana": Srpski reper progovorio o izdaji bivše devojke - prevarila ga i otišla sa drugim
Nova pre 5 sati
Branko Kljajić, poznat kao Fox, otvoreno je govorio o bolnom raskidu i prevari. Branko Kljajić, poznatiji kao Fox, srpski je muzičar omiljen među mlađom publikom. On je nedavno po prvi put otvorio dušu i govorio o emocijama i odnosu sa partnerkama. Kako… »
"Devojka me je prevarila, bila je velika razlika u godinama" Srpski muzičar bio slomljen posle raskida: "Plakao sam 100 dana…
Blic pre 6 sati
Reper je bio veran i lojalan, ali ga je devojka napustila zbog drugog muškarca. Vest o raskidu mu je bivša partnerka saopštila lično, a Fox je priznao da je dugo patio i plakao zbog toga. Srpski muzičar Branko Kljajić(39), poznatiji kao Fox, retko u… »
Vesti dana »
Iran demantovao da će sporazum sa SAD biti potpisan u nedelju
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 51 povezana
Na Hvaru uhapšena grupa od 14 ljudi zbog planiranja napada na dvojicu sezonaca iz Srbije
Danas pre 4 satijoš 21 povezana
RHMZ izdao upozorenje za nedelju: Mogući grad i olujni vetar u više delova Srbije
Glas Zaječara pre 2 satajoš 18 povezanih