Повезане вести

Певач открио шта му је Мина Костић написала пре него што је хоспитализована: "Жао ми је што пролази кроз ту фазу"

Певач открио шта му је Мина Костић написала пре него што је хоспитализована: "Жао ми је што пролази кроз ту фазу"

Мондо пре 22 дана
Небојша и Мануела Кострешевић, чланови некада веома популарне групе "Твинс", наступили су на концерту "Вече деведесетих", где су са медијима и публиком поделили емоције и сећања на период највеће славе, али су изразили и дубоку… »
"Мени је жао" Неша из групе "Твинс" открио садржај последње поруке коју је добио од Мине Костић: "Од тада више не знам ништа"…

"Мени је жао" Неша из групе "Твинс" открио садржај последње поруке коју је добио од Мине Костић: "Од тада више не знам ништа"…

Блиц пре 22 дана
Изразили су забринутост за здравље колегинице Мине Костић, са којом Неша тренутно не може да успостави контакт. Неша је изјавио да му је Мина последњи пут послала кратку поруку пред његов рођендан и да од тада нема информација… »
Неша Твинс открио шта му је Мина Костић написала пре него што је хоспитализована: "Од тада више не знам ништа"

Неша Твинс открио шта му је Мина Костић написала пре него што је хоспитализована: "Од тада више не знам ништа"

Телеграф пре 22 дана
Небојша и Мануела Кострешевић, чланови групе "Твинс", наступили су на концерту "Вече деведесетих", где су са медијима и публиком поделили емоције и сећања на период највеће славе, али су изразили и дубоку забринутост за своју… »

Вести дана »