Povezane vesti
Pevač otkrio šta mu je Mina Kostić napisala pre nego što je hospitalizovana: "Žao mi je što prolazi kroz tu fazu"
Mondo pre 3 sata
Nebojša i Manuela Kostrešević, članovi nekada veoma popularne grupe "Twins", nastupili su na koncertu "Veče devedesetih", gde su sa medijima i publikom podelili emocije i sećanja na period najveće slave, ali su izrazili i duboku zabrinutost za svoju… »
"Meni je žao" Neša iz grupe "Twins" otkrio sadržaj poslednje poruke koju je dobio od Mine Kostić: "Od tada više ne znam ništa"…
Blic pre 4 sati
Izrazili su zabrinutost za zdravlje koleginice Mine Kostić, sa kojom Neša trenutno ne može da uspostavi kontakt. Neša je izjavio da mu je Mina poslednji put poslala kratku poruku pred njegov rođendan i da od tada nema informacija o njoj. Nebojša i… »
Neša Twins otkrio šta mu je Mina Kostić napisala pre nego što je hospitalizovana: "Od tada više ne znam ništa"
Telegraf pre 4 sati
Nebojša i Manuela Kostrešević, članovi grupe "Twins", nastupili su na koncertu "Veče devedesetih", gde su sa medijima i publikom podelili emocije i sećanja na period najveće slave, ali su izrazili i duboku zabrinutost za svoju dragu koleginicu Minu… »
Vesti dana »
Premijer Pakistana tvrdi da se sporazum o okončanju rata između SAD i Irana očekuje u naredna 24 sata, Rojters demantuje
N1 Info pre 11 minutajoš 49 povezanih
Hrvatska policija: Na Hvaru uhapšena grupa od 14 ljudi zbog planiranja napada na dvojicu sezonaca iz Srbije
N1 Info pre 3 satajoš 21 povezana
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i najavljuje promene u timu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane