Povezane vesti

„Ne smem decu da pustim napolje“: Žena jedva izbegla napad čopora pasa, meštani traže hitnu reakciju

„Ne smem decu da pustim napolje“: Žena jedva izbegla napad čopora pasa, meštani traže hitnu reakciju

Dnevnik pre 8 minuta
NOVI PAZAR: Stanovnici novopazarskog naselja Novopazarska banja, u delu poznatom kao Ugljanski put, tvrde da već duže vreme imaju ozbiljan problem sa velikim brojem pasa lutalica, a poslednji incident dodatno je uznemirio meštane. Prema rečima meštanke… »
Psi lutalice napali ženu u Novom Pazaru: Meštani naselja danima u strahu

Psi lutalice napali ženu u Novom Pazaru: Meštani naselja danima u strahu

B92 pre 3 sata
Stanovnici novopazarskog naselja Novopazarska banja, u delu poznatom kao Ugljanski put, tvrde da već duže vreme imaju ozbiljan problem sa velikim brojem pasa lutalica, a poslednji incident dodatno je uznemirio meštane. Prema rečima meštanke E. M., majke… »
Psi lutalice napali ženu u Novom Pazaru, jedva se spasila: Meštani naselja danima u strahu

Psi lutalice napali ženu u Novom Pazaru, jedva se spasila: Meštani naselja danima u strahu

RINA pre 3 sata
Novi Pazar – Stanovnici novopazarskog naselja Novopazarska banja, u delu poznatom kao Ugljanski put, tvrde da već duže vreme imaju ozbiljan problem sa velikim brojem pasa lutalica, a poslednji incident dodatno je uznemirio meštane. Prema rečima meštanke… »
Ženu napali psi lutalice u Novom Pazaru: "Ugledala sam tri velika psa... Počeli su da trče prema meni..."

Ženu napali psi lutalice u Novom Pazaru: "Ugledala sam tri velika psa... Počeli su da trče prema meni..."

Telegraf pre 3 sata
Stanovnici novopazarskog naselja Novopazarska banja, u delu poznatom kao Ugljanski put, tvrde da već duže vreme imaju ozbiljan problem sa velikim brojem pasa lutalica, a poslednji incident dodatno je uznemirio meštane. Prema rečima meštanke E. M., majke… »

Vesti dana »